Запалки

Запалки на едро. Ние от рекламна агенция и печатница On Print поддържаме постоянни складови наличности на запалки, които предлагаме на едро с възможност за печат на вашето фирмено лого. Рекламните запалки са отличен метод, с който успешно да  рекламирате  своя бизнес. Рекламните запалки са едни от най-продаваните рекламни продукти като цяло търсенето на запалки на едро през последните години доста разшири своя мащаб. В информацията по-долу ще се ориентирате какво е минималното количество за поръчки на запалки на едро, как ги брандираме, какви са цените на запалките на едро и друга полезна информация, която ще е от полза за вашия избор.

Какви са цените на запалките на едро?

Ние от On Print предлагаме различни варианти на запалки на едро, като в отговор на това и цените  варират в различен диапазон. Като вносител и представител на различни марки, бихме могли да задоволим потребностите  на всеки клиент. 
Имаме предложения за евтини запалки на едро, които стартират от около 0,38 лв/брой без ДДС. Бюджетните запалки на едро са подходящи за масови събития и като цяло за поводи, при които се заложили ниска сума за реклама. При нас ще откриете запалки на едро в бял цвят, син цвят, жълт цвят, черен ц вят, зелен цвят, червен цвят, сив цвят. Минималното количество за поръчка е 50 броя. 
В нашия онлайн магазин ще откриете и запалки на едро среден клас с цена около 0,50-0,60 лв/брой без ДДС. 
В онлайн каталога ни, на вашето внимание са изложени  и луксозни модели запалки на едро. При този вид запалки е възможна поръчка в по-малки количества /наш оператор ще ви информира при запитване от ваша страна/. 

Какви  запалки на едро предлагаме?

Разполагаме с широка гама  бензинови запалки, газови запалки, запалки с пиезо кристал, запалки с камък. Както споделихме и по-горе, при всеки вариант има в следните разновидности:  луксозни запалки, евтини запалки, запалки на ниски цени /среден клас/.

За кого и какво са подходящи запалките на едро?

При закупуване запалки на едро, вие бихте могли да ги използвате  в следните направления: продажба в магазин или друг обект, в който е подходящо; подарък за близки приятели, подарък за служители, за брандиране с ваше лого и разширяване аудиторията от хора, които са запознати с вашия бизнес и др. 

Предлагате ли печат върху запалките на едро, които предлагате?

Да, разбира се. Освен основен вносител, ние разполагаме с голямо разнообразие от печатащи машини, с които имаме възможността да извършим качествен печат върху избраните от вас запалки. При запалките е възможно брандиране чрез следните методи: ситопечат, директен UV печат /изключително издръжлив, траен, с лек релеф/, тампонен печат.  С оглед на количеството, което ви е необходимо, ние ще ви насочим към най-удачния вариант за печат върху вашите запалки. Може би тук е важно да уточним, че при директния UV печат няма ограничение в броя цветове на печат. Цената е идентична при едноцветен и пълноцветен печат. 

Ако все още имате въпроси и не сме отговорили на всички ваши питания, с удоволствие нашите сътрудници ще ви съдействат. Може да се свържете с нас като използвате данните, посочени в контакти.
Какво казват за нас