Печат на винил

Привлечете Вниманието с Печат на Винил - Идеалното Решение за Вашата Рекламна Кампания

Много пъти се задават въпроси като „Как да поставя голям рекламен материал на открито, така че всички да го виждат?“ или „Ще ми струва ли много?“ и „А ако задуха вятър или завали дъжд?“. Въпросите са много и разбираме несигурността, която те носят. Но тук е моментът, когато ние от Рекламна агенция On Print - Варна можем да ви помогнем.

Печат на Винил - Устойчиво, Впечатляващо, Ефективно

Печатът на винил е един от най-ефективните начини да рекламирате своята дейност на открито. Представляващ изключително здрав материал, винилът е подходящ за различни видове рекламни материали като пана, транспаранти, билбордове, банери, рекламни стойки, щендери и още много други.

Запазете Вашата Идея Непокътната с Печат на Винил

Едно от най-големите предимства на винила е неговата изключителна здравина и устойчивост. Винилът е устойчив на всякакви външни условия, като светлина, влага и механични въздействия. Това го прави идеален за позициониране на рекламни материали на открито, без да се притеснявате от евентуални повреди.

Две Опции за Печат на Винил

При Рекламна агенция On Print - Варна предлагаме две опции за печат на винил, в зависимост от вашите нужди и целите на рекламната кампания:

  1. Висококачествен Винил: Подходящ за рекламни материали, които изискват изключително качество на отпечатъка. Този вид винил е подходящ за по-детайлни и визуално впечатляващи дизайни.

  2. Винил за Билбордове: Ако вашият рекламен материал ще бъде изложен на по-тежки условия и ще бъде поставен на изложбени площадки или на места с висока влажност, този вариант е подходящ за вас. Винилът за билборди е с по-ниско качество, но е по-устойчив на външни влияния.

Цена и Качество

Цената за печат на винил се определя от размера на файла, който ще се печата, както и от качеството на винила, което избирате. Ние винаги стремим към предоставяне на високо качество на конкурентни цени, за да удовлетворим вашите нужди и очаквания.

Свържете се с Нас Днес

Ако желаете да започнете вашия проект за реклама на открито с печат на винил, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите експерти с удоволствие ще ви консултират и предложат най-подходящото решение за вашите нужди.

ВИЖ ЦЕНИТЕ НА ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ ТУК

Можете да направите вашата поръчка онлайн и ние ще ви изпратим напечатания винил до всяка една точка на страната.

София, Варна, Пловдив, Бургас, Шумен, Разград, Русе, Плевен и др.Какво казват за нас