Аксесоари

Текстилните шалове са не просто аксесоар, а изявление на стил и индивидуалност, което може да добави финални щрихи към всяка визия. OnPrint предлага висококачествени текстилни шалове, които могат да бъдат персонализирани чрез бродерия и DTF печат, предоставяйки уникална възможност за брандиране или изразяване на лични послания и дизайни.

Персонализация и Брандиране

Персонализацията на текстилни шалове отваря вратата към безкрайни възможности за изразяване на корпоративна идентичност или личен стил. OnPrint предлага два основни метода за персонализация:

  • Бродерия: Тази класическа техника придава елегантност и изтънченост, идеална за лога и монохромни дизайни, които изискват дълготрайност и високо качество.

  • DTF печат: Позволява реализирането на по-сложни и цветни дизайни, като същевременно осигурява гъвкавост и точност в изображенията, което е идеално за креативни и уникални визии.

Защо да изберете текстилни шалове от OnPrint?

  • Висококачествени материали: Избираме само най-добрите тъкани, които осигуряват комфорт, дълготрайност и перфектен външен вид.

  • Уникалност: С персонализацията чрез бродерия или DTF печат, всеки шал може да стане отражение на вашата марка или личен стил.

  • Многофункционалност: Текстилните шалове са подходящи за разнообразие от случаи - като корпоративни подаръци, събития, лични подаръци или дори като част от униформата на вашите служители.

Приложение

Текстилните шалове с персонализация намират широко приложение в корпоративния и личния свят. Те могат да бъдат използвани за повишаване на бранд идентичността на компании, като част от униформи или като стилно допълнение към корпоративни събития и конференции. Също така, са прекрасен избор за лични подаръци, благодарение на възможността да носят специално послание или да бъдат адаптирани към индивидуалния стил на получателя.

Какво казват за нас