Одеяла

Одеялата са символ на уют и топлина, но когато добавим към тях и елемент на персонализация, те се превръщат в мощен инструмент за брандиране и корпоративна идентичност. OnPrint предлага висококачествени одеяла, които могат да бъдат брандирани с помощта на технологии като DTF (Direct to Film) печат и бродерия, предоставяйки възможност на всяка компания да остави своя отпечатък върху този уникален продукт.

Брандиране с DTF печат

DTF печатът е иновативна технология, която позволява печат върху различни видове тъкани, включително и одеяла. Този метод включва печат на дизайна върху специален филм, който след това се трансферира върху материала чрез топлина. Резултатът е ярък, дълготраен и може да възпроизведе сложни мултицветни изображения с изключителна точност.

Брандиране с бродерия

Бродерията е класически и елегантен начин за добавяне на лого или послание върху одеяла. Тази техника осигурява издържливост и висококачествен външен вид, като същевременно придава на продукта усещане за лукс и внимание към детайла. Бродерията е идеален избор за компании, които искат да подчертаят своята премиум марка или да предложат стилни корпоративни подаръци.

Защо да изберете одеяла от OnPrint за брандиране?

  • Универсалност: Одеялата от OnPrint са идеални за различни случаи - от корпоративни подаръци до артикули за дома или събития на открито.
  • Персонализация: С DTF печат и бродерия, вашето послание или лого ще бъде представено по елегантен и запомнящ се начин.
  • Качество: Използваме само висококачествени материали, които гарантират, че одеялата ще останат меки, топли и комфортни с течение на времето.

Персонализираните одеяла от OnPrint предлагат уникална възможност за брандиране, комбинирайки практичност със стил и иновация. Чрез технологии като DTF печат и бродерия, всяка компания може да превърне обикновеното одеяло в мощен маркетингов инструмент, който да говори за стойностите и визията на марката. Изберете одеяла от OnPrint за да добавите топлина и стил към вашата корпоративна идентичност.

Какво казват за нас