За нас

мострена зала на дигитална печатница онпринтРекламна агенция On Print е част от Уебшоп България ООД. Създадохме сайта onprint.eu, за да запознаем нашите клиенти с услугите и продуктите, които предлагаме. Ние сме млад и креативен екип от хора, стремящи се да предлагат  добри рекламни решения на сравнително ниски цени. Това, на което държим и винаги е бил наш пътоводител, е клиентът да получи качествена продукция и да остане доволен. Предлагаме Ви както бързо изпълнение на поръчките, така и високо качество на печат и довършителни процеси. Разполагаме със собствена производствена база и машинен парк от най-висок клас. Постоянно обновяваме и добавяме към производствената ни база най-висок клас машини, с които бихме могли да предложим и най-доброто качество на произведените и брандирани продукти.  
 Работим с висок клас материали и сме един от основните вносители на рекламни сувенири. През 2017г. започнахме изграждането на собствена производствена, складова и офисна база в гр. Варна. 
Стремим се постоянно да обновяваме и добавяме към производствената ни база най-висок клас машини, с които бихме могли да предложим  най-качествените продукти. Имаме изградена търговска мрежа в цяла България. 
Разполагаме с иновативен уеб базиран софтуер за поръчки на рекламни сувенири  с включена персонализация, както и следене в реално време на складови наличности. 
От 2020 г. фирмата е официален представител на рекламни сувенири с марката Hidea. 

При нас ще намерите 

Рекламни сувенири и рекламни продукти изработени специално за Вас с най-високо качество и възможност за персонализиране на всеки един от тях.
От нас може да закупите и брандирате: тефтери, бележници, химикали, календари, кутии за визитки, запалки, ключодържатели, чаши,  тениски, шапки, чанти, флаш памет, органайзери, магнити, PVC карти и мн.др.  Всички продукти, които Ви предлагаме са поместени в сайта-  www.onprint.eu 

Оборудване/машини

Гордеем се с това, че през годините се утвърдихме като доверен бизнес партньор, което ни помогна да инвестираме в най-доброто оборудване за широкоформатен печат на трите технологии /UV  печат, Екосолвентен печат, Латексов печат/, подходящи за печат на фолиа, винили, тапети, канава. 
 Разполагаме с  плоскопечатащи UV машини с размери на печатаемото поле 250/130см на марката Mimaki. Тези машини са изключително подходящи  за печат върху стъкло, плоскости, метал, дърво и др. 
Освен големи детайли, сме се въоръжили и с UV машини за печат на рекламни сувенири, изключително високо качество на печат. Машините отново са на марката Mimaki и са със CMYK + бяло мастило + Лак. 
 Оборудвани сме с лазери за рязане и гравиране на метал, дърво, пластмаса, както и ред  други машини за автоматичен печат и довършителни процеси. Предлагаме  и производство на индивидуални рекламни пакети,  съобразени с изискванията и желанията на клиента.
За текстилния печат разполагаме с 2 машини на марката Brother GTX Pro като  те са с висока скорост на печат и фотореалистично качество на напечатаното изображение. Brother е доказал се производител на машини за индустриален печат.
За дигиталния листов печат, разполагаме с дигитална преса Xerox Versant 180. Висока скорост на печат и постоянни цветове от първия до последния цвят. Подходящ за печат на глави за календари, визитки, флаери, брошури, каталози, бланки, менюта и ред други рекламни продукти.

Нашата мисия

Доволния клиент е нашата обратна връзка за добре свършена работа. Нашата максима е  - „Пътят е само един – напред и нагоре ЗАЕДНО!“
Инвестирайки в нашето развитие, ние можем да отговорим на вашите високи изисквания!Какво казват за нас