Аксесоари

Фирмени Аксесоари на едро

В OnPrint разбираме, че детайлите създават професионалната атмосфера във всеки офис. Ето защо сме се посветили на вноса и предлагането на висококачествено офис оборудване, което не само улеснява ежедневната работа, но и придава индивидуалност и стил на работното място. Нашата категория "Аксесоари за офиса" е селекция от продукти, предназначени да подобрят организацията и ефективността на работния процес, като същевременно предлагат уникални възможности за брандиране.

Кубчета с листи

Идеалният офис аксесоар за бележки, напомняния или задачи, кубчетата с листи от OnPrint са не само практични, но и стилни. Всяко кубче е снабдено с висококачествени листи, които лесно се откъсват, без да се скъсват. Възползвайте се от възможността да персонализирате кубчетата с лого на вашата компания или персонализирано послание, за да оставите дълготрайно впечатление у клиенти и партньори.

Лепящи листчета за късане

Нашите лепящи листчета за късане са идеалният инструмент за бързи бележки, които могат лесно да се прикрепят към документи, монитори или работни места. С тяхната помощ, важната информация винаги ще бъде на видно и удобно място. Предлагаме разнообразие от цветове и размери, които могат да бъдат персонализирани с вашето фирмено лого или специални послания.

Щипки за бележки

Добавете елегантност и функционалност на вашия офис с нашите щипки за бележки. Те са перфектни за организиране на документи, бележки или визитки на вашето бюро. С възможност за персонализация, щипките могат да станат чудесен брандиран подарък за клиенти и служители, който да показва вниманието ви към детайла и професионализма.

OnPrint се ангажира с предоставянето на качествени продукти и услуги, които помагат на бизнесите да се отличават. Нашето оборудване за брандиране е от последно поколение, което гарантира върховно качество на печата и дълготрайност на изображенията. Изберете нас за вашите офис аксесоари и дайте на вашата работна среда уникален и професионален вид.

Какво казват за нас