Органайзери

Он принт предлага най-голямото разнообразие от фирмени подаръци на едро на най-добрите цени!
В категорията ще намерите оригинални решения, с които може да изненадате вашите служители, колеги, партньори или клиенти за всеки повод:
  • Кабелни органайзери;
  • Органайзери А5 от еко кожа с магнитно закопчаване;
  • Органайзери А6 от еко кожа с магнитно закопчаване;
  • Пластмасови органайзери за химикалки
Предимствата на органайзерите, както и на повечето продукти, които продаваме, е че са изключително необходими за хората, които работят в офис и често им се налага да записват важни казуси.
Класическите корпоративни подаръци се продават на едро и могат да бъдат брандиране с вашето лого, послание или друго изображение, което е свързано с вашия бизнес. Този тип сувенирни артикули с полезно пиложение,  са изключително подходящи за различни събития, на които може да ги поднесете като красив жест към своите клиенти.
Изберете модел и количество от модела, който сте харесали, ние ще се погрижим за вашето най-добро представяне с помощта на най-новите технологии за изработване на реклама.

Всеки празник и всеки официален повод ви дава възможност да изненадате своите клиенти и партньори. Може да го направите по-най-вълнуващия начин, като им подарите полезен продукт брандиран вашето име.
Освен, че ще зарадват хората, с които работите, сувенирите, носещи вашето лого, винаги ще напомнят за името на бизнеса ви.
Какво казват за нас