• Производители
    • покажи повече
  • Цветове
  • Цена
    •   -   лв
  • Наличност
    • от


Шапки

Рекламни Шапки на едро. Летни, Зимни шапки на едро с възможност за брандиране с ваше лого или надпис. Изберете желаната шапка и ние ще я брандираме за Вас. Разнообразие от модели рекламни шапки, високо качество на печат, експресна изработка и доставка. Наличности на Склад. рекламни Шапки с козирка, плетени шапки, шапка тип идиотка, детски шапки, скиорски шапки. Голямо разнообразие от шапки на едро с възможност за брандиране на ваше лого или фирмен знак. Използваните технологии на брандиране са ситопечат на шапки, бродерия, трансферен печат, директен печат на шапки.

Рекламни шапки на едро

Предлагаме богато разнообразие от шапки: туристически шапки, бейзболни шапки, плетени шапки, детски шапки, унисекс, шапки с козирка, сламени шапки, от микрофибър и други. Рекламни шапки на едро могат да бъдат използвани за събитие, за детски лагер, за училищно или фирмено събитие, кампаниини шапки за концерт и още ред други поводи. 

Зимни шапки

Рекламни зимни шапки на едро с възможност за брандиране на вашето фирмено лого. Мъжки зимни шапки, дамски зимни шапки и детски зимни шапки на най-добри цени. Разнообразие от евтини зимни шапки с включена бродерия на вашето лого.

Летни шапки на едро

Рекламните летни шапки са шапките с козирка. Имаме евтини шапки подходящи за брандиране посредством ситопечат, бродерия, трансферен печат, сублимационен печат, щамповане на шапки с термотрансфер или DTF щампи. Разнообразие от мъжи шапки с козирка, детски шапки, дамски шапки.

В тази статия ще Ви представим нашата голяма гама от персонализирани шапки, които предлагаме на нашите клиенти в OnPrint.eu. Шапките са популярен аксесоар за облекло и предлагат много възможности за персонализация. Ние сме склад на едро и дистрибутираме шапки в цяла България.

Предлагаме шапки за мъже, жени и деца, както и голям избор от размери, цветове и модели. Всички наши шапки са изработени от висококачествени материали, които осигуряват максимален комфорт и издръжливост на продукта. Ние предлагаме шапки на големи марки, като Beechfield, Result, Yoko и много други, които са гарант за качество и надеждност.

Предлагаме нашите клиенти възможността да персонализират шапки със свои дизайни, лога или текст, за да получат уникални и индивидуални продукти, които могат да използват за много различни поводи и събития. Ние използваме висококачествени методи за персонализация на шапки, като брандиране, бродерия и DTF печат, които гарантират високо качество на всички наши продукти.

Брандирането е един от най-популярните методи за персонализация на шапки. Той включва нанасяне на вашето лого или дизайн върху шапката с печат или термопренос. Този метод е перфектен за фирмени подаръци или за показване на логото на вашата фирма или организация.

Бродерията е друг метод за персонализация на шапки, който използваме в OnPrint.eu. Той включва използване на машини за бродерия, за да се постави вашето лого или дизайн върху шапката. Този метод е идеален за персонализация на шапки с деликатни и сложни дизайни.

DTF печатът е нов и гъвкав метод за персонализация на шапки, който предлагаме на нашите клиенти. Той позволява персонализиране на шапки с ниски разходи за производство и с много високо качество на отпечатване. Този метод използва специални мастила, които се нанасят върху шапката с помощта на принтер, който може да отпечата сложни дизайни и цветове с много висока резолюция.

В OnPrint.eu сме готови да предложим нашите клиенти индивидуално решение за персонализиране на техните шапки. Ние предлагаме широк избор от модели, размери, цветове и материали, които могат да бъдат персонализирани според вашите изисквания и предпочитания. Ние също така предлагаме различни методи за персонализация на шапки, които могат да се комбинират, за да получите най-доброто решение за вашите нужди.

В OnPrint.eu не само произвеждаме персонализирани шапки, но и ги дистрибутираме в цяла България. Ние сме склад на едро, който предлага голямо разнообразие от шапки, които могат да бъдат персонализирани според вашите нужди. Ние предлагаме бърза доставка на нашите продукти и осигуряваме висококачествено обслужване на всички наши клиенти.

Ако търсите персонализирани шапки за вашата фирма, спортен отбор или друго събитие, OnPrint.eu е правилното място за вас. Ние можем да ви предложим широк избор от качествени шапки, които можем да персонализираме с вашето лого, дизайн или текст. Нашите шапки са идеални за рекламни кампании, спортни събития, фирмени партита и други поводи.

За поръчки на персонализирани шапки, моля посетете нашия уебсайт onprint.eu, където можете да разгледате нашите продукти и услуги. Ние сме готови да отговорим на всички ваши въпроси и да ви предложим индивидуална оферта, която да отговаря на вашите изисквания и бюджет. Свържете се с нас днес и нека ви помогнем да направим персонализирани шапки, които да отразят вашата индивидуалност и стил. Нашите продукти са изработени от висококачествени материали, които гарантират максимален комфорт и дълготрайност. Ние работим с най-добрите марки на пазара, за да ви осигурим само най-доброто качество.

Ние сме горди да предложим бърза доставка на нашите продукти в цяла България. Независимо от това, дали сте в София или в друг град, ние можем да ви доставим вашите персонализирани шапки в кратки срокове. Ние сме ангажирани да осигурим на всички наши клиенти бърза и надеждна услуга, която да отговаря на техните нужди и изисквания.

Ако имате нужда от персонализирани шапки за вашата фирма, спортен отбор или друго събитие, свържете се с нас днес и нека ви помогнем да направим вашия дизайн в реалност. Ние ще се постараем да ви предложим най-доброто решение за вашата нужда. От печат до изработка, ние сме тук, за да ви осигурим персонализирана услуга от най-високо качество. Благодарим ви, че избрахте OnPrint.eu за вашите персонализирани шапки.

Какво казват за нас