• Производители
    • покажи повече
  • Цветове
  • Размери
  • Цена
    •   -   лв
  • Наличност
    • от


За офиса

Корпоративни подаръци за офиса. В категорията ще откриете разнообразие от продукти подходящи за фирменото ви представяне пред  вашите клиенти. 
Корпоративните подаръци са традиционен, оригинален, в същото време  изискан жест, с който ще покажете на своите клиенти, че са важни за вас, 

Благодарение на услугата за брандиране, оригиналният и практичен фирмен подарък, се превръща и в една добре представена реклама за вашия бизнес. 
Предлагаме ви голямо разнообразие от продукти, които могат да се брандират с вашето лого или с индивидуално послание. 

Нашите предложения може да видите в категориите: пишещи средства, комплекти, кутии за химикали, визитници, органайзери, тефтери и бележници, папки, поставки за бюро, аксесоари за офиса, връзки за баджове, настолни часовници. Може да избирате между цветове и форми на корпоративните артикули в категориите. 

Продуктите в сайта ни се продават на едро като за всеки един от тях има минимално количество за поръчка и минимално количество за брандиране със съответната технология на печат.
За изпълнението на вашите поръчки използваме технологии от най-ново поколение, които позволяват изработването на всякакви изображение, включително фини линии и детайлни форми.
Използваните технологии за брандиране са Ситопечат, Директен УВ печат, Лазерно гравиране, Трансферен печат и за текстилните продукти DTG технология за директен печат.

За да получите най-доброто предложение, не се колебайте да се свържете с нас на посоченият телефон. Ще бъдете обслужени от най-компетентните консултанти, които ще ви помогнат да направите най-добрия избор за своето бизнес представяне. 

Корпоративни рекламни сувенири / подаръци / за офиса - за какво и кого са подходящи?

Рекламните сувенири, включени в категория  За офиса са подходящи за бизнес клиенти, които с по-скромен бюджет имат желание да рекламират дейността си.  Многообразието от продукти ще ви даде възможност да изберете най-подходящия артикул,  който да съответства и да представя вашия бизнес в най-добра светлина. Рекламните сувенири биха били подходящи за подарък за офиса/всички служители/ без повод, коледен подарък за служителите в офиса, както и за подаръци на потенциални нови клиенти и съществуващи вече такива.
Ще дадем кратни насоки, които биха могли да спомогнат  вашия избор.

Пишещите средства /химикали/ са почти задължителен избор за всяка една компания, независимо от нейния размер. Като популярен и ежедневно използван продукт, с годините се превърнаха в най-утвърдения начин да рекламирате своя бранд и са едни от най-използваните подаръци за офиса.  Подарявайки брандиран химикал с вашето лого, със сигурност ще постигнете една от двете цели: 

1. Гарантирате си аудитория, която тепърва ще научи за вашия бизнес ;
2. Затвърждавате своя имидж и напомняте на вашите клиенти за за себе си и дейността, която представлявате.
Паралелно с химикалите, като най-утвърден начин за реклама и подарък за офиса, се явяват рекламните календари. Със своята практичност и удобство/възможност да бъде закачен, възможност да бъде поставен на бюро/, са се превърнали в задължителен подарък за офиса и дома. В подкатегория  Рекламни календари ще обясним подробно как да изберете идеалния вариант календар  за вас. 
Връзки за баджове – те също са бюджетен вариант с който не само ще рекламирате своя бранд, а и ще допринесат за вашия имидж. Най-често се използват при организация на събития.
При нас ще откриете и по-висок клас корпоративни подаръци за офиса: настолни часовници, поставки за бюро, папки /евтини папки и луксозни папки/, тефтери и бележници, органайзери, визитници, комплекти /разнообразие от съчетания, като например тефтер с химикал, химикал с  ключодържател, комплекти за вино, комплекти включващи различни игри и др/. 

Какви са цените на рекламните подаръци за офиса с печат?

Цените на рекламните подаръци за офиса варират в диапазон от 0,15 лв/брой до над 100 лв/брой. Т.е. в зависимост от вашите потребности  и таргета, за който са предназначени, ние ще ви ориентираме към конкретен асортимент. 

Печат на лого върху рекламните подаръци за офиса и сувенири.

Освен вносител на артикулите, които предлагаме в сайта, ние предлагаме и печат на вашето лого върху тях. Производствената ни база е оборудвана от широк набор на машини от последно поколение, което ни позволява гъвкавост  и избор на най-добрата технология за печат спрямо избрания артикул.
Какво казват за нас