Визитници

Подаръците са невероятен жест, с който ще впечатлите всеки ваш клиент, за това ви предлагаме оригинален и лесен начин да го направите още сега!
Визитниците са класически подарък, който със сигурност ще зарадва бизнес партньорите ви, като ще им помогне в съхраняването на техните корпоративни контакти и винаги ще им напомня за вас, благодарение на вашето фирмено лого, което ще брандираме върху кутийките.
В онлайн магазина ни ще намерите кутийки за съхранение на визитки в уникални, изчистени форми. 
  • Метални визитници;
  • Визитници с комбинация от метал и кожа;
  • Пластмасови поставки за визитки;
  • Визитници с цялостно покритие от еко кожа;
  • Алуминиеви визитници.
Класическите кутийки за визитки се предлагат в интересни дизайни –изчистени, с разчупени форми, с различни механизми на отваряне и с разнообразни комбинации на материалите, от които са изработени.
Всеки визитник се продава на едро, като има минимален брой за поръчка и за брандиране. Необходимо е само да изберете модел и количество, ние ще отпечатаме вашето с най-новите технологии в изработването на сувенирната реклама.
Не пропускайте моментите, в които може да зарадвате най-значимите за вашия бизнес, партньори и го направете по най-запомнящия се начин!

Нашата мисия е да улесним живота ви, като ви предлагаме визитници, които са незаменима част в бизнеса. Дългогодишната ни практика в търговията със сувенири и персонализирани подаръци ни дава предимство да предложим на клиентите си атрактивни и разнообразни продукти. Не правим компромис с качеството на предлаганите услуги, използваме модерни технологии за печат и сме сформирали професионален екип от дизайнери. Визитниците, които предлагаме могат да бъдат гравирани с надпис по желание на клиента. Визитникът е отлично решение за запазване на вашите визитки в добро състояние. По този начин изразявате уважение към този рекламен материал. Разнообразието от модели, което предлагаме ще задоволи всеки вкус. Извършваме лазерно гравиране на визитници, което със сигурност ще ви отличи от останалите. По желание можем да гравираме вашето име или фирмено лого. 

Какви визитници предлагаме?

Визитниците се изработват от различни материали. Те могат да бъдат от пластмаса, кожа, метал и др. Основата бива изработена от алуминий. Предлагаме и луксозни вариации, като визитници от естествена или изкуствена кожа със специфичен механизъм за отваряне. Всичко зависи от вашите предпочитания и стил. Лазерното гравиране е много актуално, тъй като то спомага да се отличите пред конкуренцията. Най-често получаваме запитвания за лазерно гравиране върху кожена обвивка, но имайте предвид, че не всяка кожа е подходяща за гравиране и не всеки цвят.  Ако предпочитате метални визитници гравирането, то това е най-удачния вариант.  Подбрали сме различни модели визитници в нашия продуктов каталог, които са най-често използваните и подходящи за гравиране. При нас ще откриете луксозен клас визитници подходящи за подарък. Това, което можем да ви предложим е богата колекция от визитници в различни цветове, дизайн подходящи за вашите нужди. Ако търсите различни рекламни материали за бизнес събития, то персонализираните визитници са изключително подходящи за всеки вид бизнес. С безупречно качество и професионализъм ви гарантираме, че нашите визитници на едро ще се откроят пред бизнес партньорите ви. За бъдещите си клиенти предлагаме отлично качество, кратки срокове и ниски цени. Лазерното гравиране е подходящо за рекламни материали. Това е ефективен начин да поставите вашето име или лого на избрани визитници. Може да разчитате на нас за персонално лазерно гравиране за всички модели. По този начин ще се отличавате от конкуренцията. Да не забравяме и личното послание от човека, който го подарява. 
Коженият визитник е подходящ за официални събития и облекла. Гравирането, което предлагаме е едностранно и се извършва с фабер лазер. А защо не и двусттранно, ако повърхността на артикула го позволява? Възможностите са много. Визитникът е елегантен и стилен подарък. Разчитайте на нас да превърнем подаръка ви  в незабравим спомен. Ние сме онлайн магазин за персонализирани подаръци, като успешно можем да превърнем всяка идея в реалност. Стараем се да изпълним всяко желание на нашите клиенти. Тук ще откриете богато разнообразие от персонализирани визитници с Ваш текст. Със сигурност ще предизвикате незабравими емоции на получателя. Ако се колебаете какъв визитник да изберете, ние ще се погрижим да направите най-добрия избор. Гравираните подаръци предизвикват огромен интерес сред нашите клиенти. Това е услуга, която превръща всеки обикновен предмет в уникален подарък. Изберете качество, внимание и прецизност, като се доверите на нас.
Какво казват за нас