Линии

В OnPrint разбираме значението на точността във всяка задача. Нашата категория "Линии" предлага разнообразие от висококачествени мерителни инструменти, подходящи за ученици, студенти, инженери и дизайнери.

Пластмасови Линийки

Нашият асортимент от пластмасови линийки се отличава с лекота и издръжливост, което ги прави идеални за ежедневна употреба в училище и у дома. Те са налични в разнообразие от цветове и дължини, за да отговорят на всяко предпочитание.

Алуминиеви Линийки

Алуминиевите линийки от OnPrint са предназначени за тези, които търсят издръжливост и точност. Те са идеални за професионална употреба, предлагайки изключителна устойчивост и лекота.

Дървени Линийки

Нашите дървени линийки са изработени от висококачествено дърво, което гарантира дълготрайност и класически външен вид. Те са перфектни за любителите на традиционните мерителни инструменти, предлагайки топлина и естественост на допир.

Брандиране на Фирмено Лого

В OnPrint предлагаме брандиране на фирмено лого посредством различни технологии за персонализация, което прави всеки продукт уникален и запомнящ се.

Ситопечат

Идеален за големи количества, ситопечатът осигурява висококачествен и издръжлив печат върху разнообразни материали.

Директен УВ Печат

Тази технология позволява печат върху трудни повърхности с отлична яркост на цветовете и детайлност.

Тампонен Печат

Перфектен за печат върху неравни или извити повърхности, тампонният печат предлага висока гъвкавост и прецизност.

Лазерно Гравиране

Предоставя постоянен, изискан вид чрез премахване на материал за създаване на текст или дизайн.

УВ DTF

Новаторска технология, която позволява печат на детайлни графики с богати цветове върху различни материали.

В OnPrint, ние се стремим да предложим продукти, които да удовлетворяват нуждите на всеки наш клиент. Разгледайте нашата широка гама от линийки и открийте перфектния инструмент за вашите измервателни нужди, с добавена стойност чрез персонализиране и брандиране.

Какво казват за нас