Рекламни Календари

Рекламни календари на едро. Изберете желан модел фирмени календари и ние ще отпечатаме желания тираж за вас. Постоянна наличност на предлаганите от нас  тела за фирмени календари в период на кампания.  Предлагаме едносекционни, трисекционни, четирисекционни, петсекционни календари. Дигитален и офсетов печат на глава за календар в зависимост от поръчаното количество. За поръчки, се свържете с нас на посочените контакти като цитирате кода на желаният от вас календар.

За кого са подходящи рекламните календари?

Рекламните календари са подходящи за подарък и са насочени  както към корпоративни клиенти, така и към крайния потребител. Разбира се, това се определя от сферата на дейност на вашата фирма. Например ако вашата компания е с основна дейност в банковата сфера, рекламните календари, които предлагаме на едро, биха били подходящи за подарък към крайния потребител. С такъв жест бихте могли да затвърдите своя имидж и ежедневно да напомняте за себе си и в момент на необходимост, потребителя да използва отново вашите услуги.  Опитът ни показва, че в подобни ситуации бихте могли да се възползвате от бюджетни решения, които за сметка на това биха били много ефективни. 
Рекламните календари са подходящ подарък и за корпоративни клиенти. Тук обаче, вниманието трябва да бъде в друга посока. 

Защо подаряваме рекламен календар на корпоративен клиент? Каква е нашата цел?

1. Изказваме благодарност за успешното партьорство по между ни;
2. Имаме желание рекламният календар да бъде използваем в офиса на конкретния корпоративен клиент.
Ако вашата цел е съотносима с точка 2, определено трябва да се постараете повече и да помислите за повече детайли.  Печеливша стратегия за спечелване вниманието на корпоративния клиент е интересният, находчив, целенасочен и идеен дизайн! Всички сме наясно с факта, че като масов подарък, рекламния календар има малък шанс за „употреба“ от фирмите.  Именно заради това е важно да спечелим клиента и с един поглед да спечелим вниманието му. Това би било възможно чрез създаване на уникален дизайн, както описахме по-горе и също така специално внимание към модела календар и неговата практичност в конкретното предприятие.
Възможно е да се наложи изработката на 2 варианта календари в 2 подразделения /бюджетен вариант и луксозна серия/.  По този начин си гарантирате, че средствате заделени за изработката на фирмени рекламни календари няма да са неефективно насочени.

Какви видове рекламни календари на едро предлагаме?

Заложили сме на най-популярните и търсени варианти, като разбира се, можем да създадем custom продукт по ваше желание. Предлагаме основно едносекционни календари на едро, трисекционни календари на едро, четирисекционни календари на едро, петсекционни календари на едро, еднолистови календари, настолни календари / тип пирамидка /, джобни календарчета на едро, многолистови календари.

Какви са цените на рекламните календари на едро?

В отговор на търсенето от клиенти, ние се стремим да предложим възможно най-добрия вариант между качество и цена.  Цената на рекламните календари на едро се оформя спрямо избрания вид календар и бройката, която желаете да изработим. В случай, че нямате изготвен дизайн, нашият екип от специалисти ще ви съдейства с изготвяне на проект. 

Възможен ли е печат лого върху рекламни  календари?

Не само е възможно, а и целият дизайн се изготвя персонално за вас. С рекламните календари имате възможност да съхраните изцяло вашата фирмена идентичност, така че клиента веднага да ви разпознае. При работните календари дизайнът се позиционира и отпечатва върху така наречената глава на календара.  Тя заема почти половината от размера на календара, което е предпоставка за привличане на повече внимание, т.е. сигурна реклама за вашия бизнес. Настолните календари в повечето случаи са изцяло отпечатани по ваш дизайн. При тях има възможност да позиционирате по-голям обем от важна за вашия бизнес информация /най-често посредством снимки и кратък писмен текст/. Настолните рекламни календари са един от най-практичните начини за реклама, ако се стремим да привлечем корпоративни клиенти. Всеки служител, всяко бюро се нуждае от календар и това е начин да бъдем полезни за себе си и нашите партньори. 
Ако имате колебания и не знаете кой вариант е най-подходящ за вас, може да се посъветвате с  търговския ни екип.
Какво казват за нас