Коледни предложения

Уникални коледни продукти на едро, които можем да брандираме специално за вас. Коледа е прекрасен повод да зарадвате своите клиенти и бизнес партньори.  който не трябва да пропускат
Памучни торбички, хартиени чанти, детски торби за оцветяване, коледни химикалки, моливи, чаши със зимни апликации, чаши за пътуване, бамбукови дъски, декоративни свещи, антистрес играчки, коледни играчки и още много интересни предложения, с които може да направите празничен жест към клиентите си.

Коледните подаръци с вашето лого или послание, са оригинален начин да зарадвате клиентите си. Предлагаме и артикули подходящи за деца. Това е още един начин да покажете, колко са важни за вас хората, с които работите.

Всички продукти, които предлагаме на вашето внимание, могат да се брандират с DTG директен печат върху текстил, трансферен печат, ситопечат, термо трансфер. Има минимално количество за поръчка и за брандиране в зависимост от технологията която сте избрали.

При възникнали въпроси, се свържете с нас на посочения имейл, ако имате въпроси или за да направите заявка за брандиране. Ще бъдете обслужени от любезните ни консултанти и ще получите най-доброто решение за своя бизнес.
 
Какво казват за нас