• Производители
    • покажи повече
  • Цветове
  • Цена
    •   -   лв
  • Наличност
    • от


Лична Грижа

Предпазни средства за лична грижа и хигиена. Разнообразие от предпазни средства като маски, шлемове, чанти за лична грижа, дезинфектанти, кутиики за хапчета, огледалца, комплекти за маникюр, антистрес продукти и други видове продукти подходящи за подарък на вашите клиенти или партньори. Корпоративните подаръци може да бъдат с отпечатано ваше лого или послание. Всеки продукт е с различно минимално количество за доставка. Сайта е предназначен за продажби на едро както и брандиране на продуктите. Предлаганите технологии за брандиране на продуктите са Директен УВ печат, тампонен печат, ситопечат, за металните продукти предлагаме и лазерно гравиране.
Предпазни средства за лична грижа и хигиена. Разнообразие от предпазни средства като маски, шлемове, чанти за лична грижа, дезинфектанти, кутийки за хапчета, огледалца, комплекти за маникюр, анти-стрес играчки и други видове продукти подходящи за подарък на вашите клиенти или партньори.

Тези продукти са един наистина оригинален рекламен подарък, с който да покажете на вашите клиенти, колко са важни за вас. Може да избирате между интересни артикули в разнообразни цветове, които ще брандираме на избрано от вас място, така че логото или мотото ви да бъде позиционирано на точното място.

Корпоративните предпазни подаръци може да бъдат с отпечатано ваше лого или послание. Всеки продукт е с различно минимално количество за доставка. Сайтът ни е предназначен за продажби на едро както и брандиране на продуктите. 

Предлаганите технологии за брандиране на продуктите са Директен УВ печат, тампонен печат, ситопечат, за металните продукти предлагаме и лазерно гравиране. Те гарантират безупречно качество на изображението и позволяват отпечатването на най-фините линии и детайли от вашето изображение.

Не се колебайте да се свържете с нас. Компетентните ни сътрудници ще ви помогнат да направите най-добрият избор на артикули за брандиране, които ще се превърнат в невероятен подарък. Благодарение на големия асортимент от продукти, имате възможност да 
 
Какво казват за нас