• Производители
    • покажи повече
  • Цветове
  • Цена
    •   -   лв
  • Наличност
    • от


Технологии

Технологии подходящи за брандиране с ваше лого или послание. Разнообразие от технологични подаръци подходящи за вашето корпоративно представяне. Разнообразие от продукти като USB флашки, Преносими батерии, слушалки за телефон, слушалки за лаптоп, безжични тонколонки с блутут връзка, калъфи за таблет, ръчни смарт часовници, калкулатори. Технологичните фирмени подаръци се предлагат само на едро. В нашия склад за корпоративни подаръци предлагаме също и брандиране посредством най нови технологии. Директен УВ печат, Ситопечат, Тампонен печат. Направете незабравим фирмен подарък на вашите клинети с нашите технологични продукт
Чудили ли сте се някога, кой би бил най-оригиналният начин да се представите пред вашите клиенти? Технологиите са неизменна част от ежедневието ни и със сигурност всеки ваш клиент и бизнес партньор би се впечатлил от технологичен подарък.
 
Технологиите са необходимост без която никой от нас не може. Ето защо ви предлагаме брандиране на  USB флашки, преносими батерии, слушалки за телефон, слушалки за лаптоп, безжични тонколонки с блутут връзка, калъфи за таблет, ръчни смарт часовници, калкулатори. 

Подаръците под формата на технологии са един от най-предпочитаните и оригинални подаръци, които може да направите на своите клиенти. Може да бъдете сигурни, че вашите клиенти редовно ще използват брандираните подаръци и винаги ще им напомнят за вас.

Може да избирате между голямо разнообразие от технологични подаръци с различно приложение. Осигурили сме най-различни полезни и практични продукти, които може да закупите наедро и да се представите по най-оригиналния начин пред клиентите си.

Има минимален брой, който може да поръчате, както и да брандирате. Ако имате въпроси, може да се свържете с нас на посочените телефони, за да получите най-доброто предлвожение.