Слушалки и тонколони

Рекламни Слушалки и тонколони на едро от Он Принт - Склад и персонализация на рекламни сувенири подходящи за подарък. Разнообразие от модели и цветове на слушалки за телефон и безжични тонколони. Идеален бизнес подарък за клиентите на IT сектора. Всички тонколони и слушалки са с различни минимални количества за поръчка. В описанието на вески продукт е описан начина на брандиране и цени за брандиране за всяка една технология.
Станете част от живота на своите бизнес партньори с оригинални корпоративни подаръци брандирани с вашето лого!

Предлагаме ви уникален и запомнящ се начин да впечатлите най-верните си клиенти. Слушалките и тонколоните са интересни и практични подаръци, които гордо ще носят името или мотото на вашата фирма, като в същото време ще бъдат изключително полезни за всеки ваш клиент.

Те са подходящи за хора работещи в IT сектора, хора занимаващи се с музика, танци на открито и други любители на качествения звук.
Огромно разнообразие от слушалки и тонколони на едро с възможност за брандиране, посредством най-новите технологии за печат в областта на сувенирната реклама.

Подготвили сме ви богат асортимент от:
  • Сгъваеми безжични слушалки;
  • Bluetooth говорители в различни размери;
  • Слушалки за таблети и мобилни телефони
  • Безжични слушалки с вграден микрофон;
  • Преносими високоговорители с микрофон;
  • Високоговорители с подаръчни кутии;
  • Високоговорители с ухо за закачане.
Уникалните изчистени форми и модерни дизайни на озвучителните тела и слушалките, правят подаръка изключително стилен и модерен. Вашето фирмено лого със сигурност ще се впише идеално върху тях и ще представи бизнеса ви по най-оригиналния и завършен начин.

Наличните тонколони и слушалки са с различини минимални количества за поръчка, както и за брандиране. Начинът на изработване на реклама върху всеки артикул, е посочен в индивидуалното му описание.

Изберете най-подходящите продукти, кореспондиращи с вашия бизнес, които ще се превърнат в уникални брандирани подаръци!

Рекламни слушалки

Рекламните слушалки се делят на слушалки с кабел и безжични слушалки. Предлагаме възможност за печат на вашето фирмено лого посредством различни технологии. рекламните слушалки с лого са един добър подарък за вашите служители и партньори. 

Рекламни тонколони

Рекламните тонколони / безжични bluetooth тонколонки / са добър подарък за служители и партньори на технологични компании. Брандирани с вашето фирмено лого, те стават чудесен бизнес подарък. 
Какво казват за нас