• Производители
    • покажи повече
  • Цветове
  • Цена
    •   -   лв
  • Наличност
    • от


Технологии

Технологиите се превръщат във все по-голяма необходимост за всеки от нас. Това ги прави предпочитан фирмен подарък за различни поводи и кампании. Освен интересни и модерни, те са неизменна част от нашето ежедневие. А колкото повече клиентите ви използват вашия технологичен подарък, толкова по-често ще напомняте за себе си, без дори да предполагате.
В тази категория ще откриете много и различни идеи за рекламни материали. Какво по-иновативно от това да издигнете своето корпоративно представяне на едно модерно ниво. Големият набор от технологии, които сме подбрали за вас, ще направи силно впечатление на вашите клиенти и партньори. Представете си как вашите рекламни артикули участват активно в ежедневието на клиентите ви. А за да направим посланието ви максимално издръжливо и устойчиво във времето, предлагаме голям избор от варианти за брандиране на всеки вид артикул. Спрямо всяко ваше желание, може да избирате сред директен UV печат, ситопечат или тампонен печат. Сред най-предпочитаните варианти за персонализиране са: USB флаш памети; преносими батерии; слушалки; безжични Bluetooth колонки,  а вече дори и смарт гривни и часовници.
Съвременните технологии могат да бъдат не само практични и интересни, но и евтини рекламни материали за всяка ваша кампания. С тези нови и интересни предложение може да бъдете сигурни, че вашето послание няма да остане незабелязано.
Питали ли сте се някога кой би бил най-оригиналният начин да се представите пред своите клиенти и да покажете фирмената си идентичност? Вече сме във времето на смарт устройства и иновации. Технологиите се превърнаха в неизменна част от ежедневието ни и със сигурност всеки ваш клиент или бизнес партньор би се впечатлил от технологичен подарък.

За какво са подходящи технологиите като рекламни материали?

Технологиите днес са необходимост, без която никой от нас не може.  Това ги прави много интересен подарък за всеки повод. Идеално биха подхождали на вашата празнична или коледна кампания, на модерно събитие или просто подарък за всеки  ваш нов клиент. С този жест не само ще очаровате и ще представите визията на компанията си, но и ще имате възможност да напомняте за себе си с всяко използване на флаш памет, Bluetooth колонка или слушалки.
Подаръците за клиенти и партньори, под формата на технологии, са един от най-предпочитаните и интересни варианти, с които да направите силно впечатление. По този начин може да бъдете сигурни, че вашите персонализирани рекламни подаръци ще се използват всеки ден и ще напомнят за вас.

Какви видове технологични продукти предлагаме?

„Умните“ и иновативни устройства все повече изместват стандартните рекламни подаръци. Поради тази причина ви предлагаме брандиране на специално подбрани продукти като: USB флаш памети; преносими батерии; слушалки за телефон; слушалки за лаптоп; безжични колонки с Bluetooth връзка; калъфи за таблет; смарт часовници и гривни; калкулатори и много други. 

Какви са цените на технологичните рекламни артикули?

Популяризирането и бързото развитие на технологичния свят позволява създаването на все по-голям асортимент от продукти. А това от своя страна ни дава възможност да предложим варианти във всеки ценови диапазон.  Можем да предложим евтини рекламни материали или луксозни и дизайнерски подаръци за вашите клиенти. 

Печат на лого и послания върху технологични рекламни продукти

Може да избирате между голям асортимент от рекламни артикули, с различно приложение в ежедневието. Осигурили сме за вас разнообразни, полезни и практични продукти, които може да изберете за своята кампания и да се представите по най-оригиналния и иновативен начин пред своите клиенти.  А разнообразието от технологии за печат върху артикули, ни позволява да създадем вашите перфектни и бюджетни рекламни подаръци. Спрямо спецификата на избраните от вас артикули, можем да предложим директен UV печат, ситопечат или тампонен печат.
Всеки от представените артикули има минимален брой за поръчка и брандиране. А при всяко ваше колебание или въпрос, може да се свържете с нас на посочените телефони, за да получите най-доброто предложение за вашите нужди.
Какво казват за нас