USB FLASH Памети

USB флаш памети на едро. Постоянни складови наличности на предлаганите от нас модели флашки. Възможност за брандиране чрез ситопемат, директен УВ печат, тампонен печат. Експресна доставка до всяка точка на страната. За поръчки на флашки използвайте долупосочените контакти като цитирате кода на желаната от вас флашка. Можете да закупите флашки на едро и ние ще ги брандираме с вашето лого за вас. Предлагаме разнообразие от флашки от дърво, мини флашка, дървени флашки, метални флашки, Разнообразие от флашки на добри цени.
Искате ли да изненадате бизнес партньорите си и най-важните си клиенти с оригинален корпоративен подарък? USB флаш паметите са идеален начин да го направите.

Днес технологиите са неизменна част от живота на всеки човек, особено, ако се занимава с бизнес. Флаш паметите са перфектен избор за корпоративен подарък, който ще напомня на всеки негов притежател за вас и вашата фирма.

Предлагаме ви интересни модели устройства за пренос на данни, които може да брандираме с вашият фирмен дизайн или послание.

При нас ще намерите USB флаш технологии с 4, 8, 16 и 32 GB памет. Разполагаме с уникални модели с интересни цветови комбинации и дизайни на устройствата, между които може да избирате. Този вид артикули са един прекрасен подарък, който на първо място би бил изключително полезен за всеки човек.

Освен класическите форми на USB устройства предлагаме и флаш памети във формата на писалки, които комбинират два продукта в един. Те са изключително удобни и полезни. Функцията на пишещо средство и USB памет, прави този тип корпоративен подарък практичен и удобен.

Он принт предлага опция за брандиране на фирмено лого, мото, послание или друг вид текст на всички предлагани продукти. Има минимално количество за поръчка и различни начини за брандиране, описани под всеки един артикул.