USB FLASH Памети

Преносът на данни и информация са постоянна част от нашето ежедневие. Без значение дали записваме документи, информация или музика, USB флашката е винаги полезен и необходим артикул. Функционалността на тези малки и практични аксесоари ги прави изключително предпочитан рекламен подарък за все повече компании. 
Ние ви предлагаме изобилие от стандартни, евтини рекламни флашки или луксозни и интересни дизайнерски решения.  Освен с голямото разнообразие на капацитет ( 4; 8; 16; 32; 64 GB ),  може да изненадате своите клиенти с различни форми и интересен дизайн.  Някои от предложенията, които ще откриете при нас са под формата на кредитна карта, ключ, колие или 2в1 флашка памет и химикалка. Тези разновидности дават възможност да изберете точния модел или вид, който най-добре да пасва на визията на вашата компания. А по този начин ще направите още по-голямо впечатление на своите клиенти и посланието ви към тях няма да остане незабелязано.
Богатото разнообразие от използваните за изработка материали ни позволява да ви предложим различно по вид брандиране – ситопечат; тампонен печат; директен UV печат; прецизно гравиране с лазер.
Всички изброени технологии ще дадат много дълъг живот на вашето лого или послание. А по този начин, ще напомняте за себе си на своите клиенти всеки път, щом използват тези малки и практични устройства. Това прави изборът на флашка памет практичен и функционален, както за вас, така и за вашите клиенти и партньори.
Искате ли да изненадате бизнес партньорите и най-важните си клиенти с оригинален корпоративен подарък? Брандираните USB флаш памети са перфектният начин да го направите.

За какво са подходящи рекламните флаш памети?

Днес технологиите са неизменна част от живота на всеки човек. Те намират своето приложение в ежедневието ни без значение дали ги използваме за работа или в свободното си време. Флаш паметите перфектен избор за корпоративен подарък, който ще напомня на всеки негов притежател за ваш и вашата фирма. Практичността им ги прави удачен избор за всяка рекламна кампания. 

Какви видове рекламни флашки предлагаме?

Може да избирате сред интересни модели устройства за пренос на данни, които можем да брандираме с вашия фирмен дизайн или послание. При нас ще откриете рекламни USB флаш технологии с 4; 8; 16 и 32GB памет. Подбрали сме уникални модели с интересни цветови комбинации и дизайни на устройствата, между които може да избирате. Този вид артикули са един прекрасен подарък, който би бил полезен за всеки човек.
Освен класическите форми на USB устройства, може да изберете и флаш памети във формата на химикалки, които комбинират 2 продукта в 1 и се превръщат в предпочитана комбинация за много компании.  Функцията на пишещо средство и удобна флашка, прави този тип бизнес подарък изключително практичен и удобен.

Какви са цените на рекламните флашки?

Асортимента, който предлагаме, ни позволява да предложим най-доброто решение за вас. Представяме ви различни варианти, както за достъпно и бюджетно решение, така и за по-луксозна и елегантна серия, в зависимост от вашите нужни и изисквания. Сред нашия каталог може да намерите евтини USB флаш памети, в същото време покриващия всички изисквания към вашия корпоративен подарък. Ако пък сте се спрели на луксозната ни серия, може да се насладите на изящната изработка и красивите детайли по всеки артикул.

Печат на лого и рекламно послание на флашки

В Он принт предлагаме опция за брандиране на фирмено лого, мото, послание или друг текст по ваше желание. За да отговорим на всичките ви нужди, предлагаме няколко различни технологии за персонализиране на вашите рекламни материали – директен УВ печат, тампонен печат, ситопечат или гравиране.
Всеки от представените артикули има минимален брой за поръчка и брандиране. А при всяко ваше колебание или въпрос, може да се свържете с нас на посочените телефони, за да получите най-доброто предложение за вашите нужди.
Какво казват за нас