• Производители
    • покажи повече
  • Цветове
  • Цена
    •   -   лв
  • Наличност
    • от


Чанти и раници

Чанти и раници с възможност за фирмено брандиране на едро. Голямо разнообразие от памучни чанти за пазаруване, хартиени торби, чанти за лаптоп, мешки и др. Разнообразие от рекламни чанти на едро за вашата кампания както и раници на едро. Висококачествено брандиране посредством най-нови технологии а именно Дигитален трансфер, DTG - директен печат на текстил, Ситопечат.
В категория рекламни Чанти и раници ще откриете богат  асортимент от продукти с възможност за фирмено брандиране. Може да избирате между раници, памучни чанти за пазаруване,  чанти за лаптопи, хладилни, чанти за документи, хартиени торбички и куфари. 

Отговаряме на нуждите за фирмено представяне на всеки бизнес, благодарение на разнообразието от продукти,  които можем да брандираме с вашето лого, име или послание. 
Всички артикули се продават на едро, като има минимален брой за всеки продукт, както и минимален брой за брандиране.

Предлагаме висококачествено брандиране посредством най-нови технологии а именно Дигитален трансфер, DTG - директен печат на текстил, Ситопечат.
Независимо каква е дейността на вашата фирма, може да изберете най-добрия вариант за рекламиране на вашия бизнес пред клиенти и бизнес партньори.
Продуктите, които ви предлагаме са изработени от висококачествени материали. Може да избирате между различни цветове на чантите и раниците, в зависимост от това, кой цвят би кореспондирал с дейността на бизнеса ви.

За да направите поръчка, добавете избраните артикули в количката, като отбележите желания брой и вид на услугата за брандиране. Ако имате затруднения, обърнете се към нашите сътрудници на посочените телефони за контакт. 
 
Какво казват за нас