Мешки

Мешките са удобна разновидност на добре познатите ни раници. Те са прекрасен аксесоар за лесно пренасяне на храна, връхни дрехи, термоси, бутилки с вода, шапки и шалове, по време на приятен излет в планината или разходка сред природата.
Предлагаме ви мешки на едро с опция за брандиране на фирмено лого, мото или послание. Те са функционален и полезен подарък, с който ще зарадвате корпоративните си партньори и клиентите на вашия бизнес. 

Разнообразие от модели с различни размери и цветове:
  • Памучни раници с дръжки
  • Мешки от тъкан текстил
  • Чанти от рециклиран памук
  • Полиестерни чанти с връвчици
  • Мешки изработени от рециклирана пластмаса
Предимството на този тип чанти за пренасяне е, че са изключително леки и могат да се сгъват, така че да се съхраняват в куфар, сак или в основната раница.  

Богат избор от мешки на едро с различен размер, модел и цвят, съобразен с дизайна на вашето фирмено лого, което ще брандираме в избраното от вас място, върху тези симпатични аксесоари. С тях ще създадете приятни емоции в своите клиенти и ще направите ежедневието им още по-приятно.

Всеки продукт има минимално количество за закупуване и за брандиране. Начините на изобразяване на вашият бранд върху корпоративните подаръци сможе да видите в индивидуалното описание на артикулите.
Какво казват за нас