Хладилни чанти

Хладилни чанти на едро с възможност за брандиране с Ваше лого или послание. Директен внос и брандиране на хладилни чанти. Този вид продукти имат различни наименования: охладителни чанти, термо чанти, хладилни чанти, охладителна раница, хладилна раница. Факт е че тяхното действие е едно и също а именно да задържат температурата по дълго време. Разнообразието от дизайни и цветове е голямо. също така и технологиите за бранидране на хладилните чанти е различно. В описанието на всеки модел охладителна чанта има описание каква технология на брандиране е подходяща и за какво количество. При въпроси и нужда от консултация относно какъв модел хладилна чанта да изберете, можете да се свържете с нас на посочените контакти.
Невероятно разнообразие от охладителни чанти, термо чанти, хладилни чанти, охладителна раница, хладилна раница на едро.

Хладилните чанти се използват за пренасянето на продукти, които изискват съхранение при определена температура. Използват се за една от най-приятните дейности, а именно за излети и пикници, в топлите летни дни на плажа, планински преходи, отдих около басейна. В тях може да се съхраняват и охлаждат различни напитки и всякакви видове храна.

Термо чантите са един прекрасен начин да станете част от ежедневието на своите клиенти и партньори. С опцията за брандиране, полезният корпоративен подарък винаги ще напомня за вас и за вашата фирма. 

Категория хладилни чанти ще ви завладее с експлозия от цветове, дизайни и разнообразие от модели! Това е една от най-цветните категории в продуктовата гама на Он Принт.

В нея ще откриете: охладителни чанти, охладитени раници, водойстустойчиви чанти, охладителни чанти за бутилки, охладителни чанти за деца и сгъваеми термо чанти на едро с възможност за фирмено брандиране. В описанието на всеки продукт е посочена техниката, с която се извършва, както и минималният брой, който може да поръчате.

Невероятното разнообразие от цветове, принтове и модели на чантите, позволява да направите най-правилния избор на подаръци, с които ще изненадате най-верните си партньори в бизнеса и най-редовните си клиенти.
Какво казват за нас