• Производители
    • покажи повече
  • Цветове
  • Цена
    •   -   лв
  • Наличност
    • от


Чанти за документи

Чанти за документи на едро с възможност за брандиране на вашето фирмено лого. Когато става въпрос за Фирмени подаръци насочени към клиенти, бизнес партньори или служители, то Чантите за документи брандирани с вашето лого са едно добро решение да внесете емоция както и да оставите трайно напомняне за вашият бранд. Разполагаме с чаните за документи на едни от най-добрите цени на пазара. Предлагаме брандиране посредством най-новите технологии з печат в областта на сувенирната рекрама както и можем да предложим кратки срокове за изпълнеине. Ние сме вносители и поддържаме складови наличности на предлаганите от нас продукти. Ако търсите чанти за документи на едро, то вие сте на правилното място.
Оригинални корпоративни подаръци на едро с възможност за брандиране с логото на вашия бизнес. Огромно разнообразие от чанти и калъфи за документи, които ще ви представят по-най добрия и изискан начин пред вашите клиенти и фирмени партньори. 

В зависимост от дейността на вашия бизнес, може да избирате между полиестерни чанти с различен размер и дизайн с удобни дръжки, предназначени за носене през рамо, както и пътни чанти под формата на плик.

Пътните чанти тип плик са без дръжка и са подходящи за съхранение на всякакъв вид документи. Предлагаме две разновидности от този модел - PVC и полиестерни.

Третият вид чанта за документи е практичен - конферентна папка с цип и дръжки, бележник А4 30 листа, с удобните размери: 270х350x40 mm. Моделът наподобява чантичка за лаптоп и е с много изчистен дизайн.

Всеки продукт в категория Чанти за документи се предлага в няколко цвята, между които може да избирате. Това ви дава възможността да съобразите цвета на фирмения си бранд с този на подаръчния артикул. 

Рекламните подаръци се продават на едро с възможност за брандиране на фирмено лого, послание или друг вид текст и изображение, свързани с дейността на вашия бизнес.

При нас ще намерите чанти за документи на едро на възможно най-добрите цени. Изберете подходящия продукт, ние ще го брандиране посредством най-новите технологии за печат в областта на сувенирната рекрама, като предлагаме изпълнение на поръчките в най-кратки срокове.
 
Какво казват за нас