Керамични чаши

Рекламните керамични чаши са страхотен начин да зарадвате своите партньори, клиенти а също и да рекламните своя бизнес подобаващо.
Подходящи за дома и офиса керамичните чаши биват най-различни по форма и размер. Едни от най-интересните са чашите за кафе и чай с цветна дръжка и вътрешност, които създават настроение,  докато пиете вашата любима напитка.
Керамични чаши на едро  - постарахме се да вмъкнем в онлайн каталога ни разнообразие от чаши, които са подходящи за сублимация, директен UV печат и сито печат.  При нас ще откриете и богато разнообразие на цветове и форми на керамични чаши. 

За кого са подходящи?

Керамични чаши на едро с полагане  на фирмен надпис /лого/  са най-често срещан начин за 
рекламиране на вашия бизнес, ресторант, кафене или за подарък на вашите служители. Удобни и практични чашите са неизменна част от нашето ежедневие. В тях всеки има възможност да пие любимата си напитка. Ето защо освен за бизнес подарък, керамичните чаши са подходящи и за подарък към масовия потребител/клиент/. Чрез тях ще имате възможност да позиционирате своя бранд в домовете и работните места на хората.  

Технологии за брандиране

Керамичните чаши подходящи за сублимация дават добра възможност за изобразяване на вашето фирмено лого, мото или послание, благодарение на удобната площ/обикновено обхваща почти цялата част на чашата/, която е предназначена за печат. Чрез сублимационният метод на печат имате възможност да използвате палитра от всички цветове, без ограничение и без оскъпяване в цената, т.е. печатът е пълноцветен. Този вид печат е подходящ и за поръчка в малки количества. Технологията е така устроена, че дава възможност за изработка и на единични бройки. Разбира се, колкото количеството на поръчани керамични чаши е  по-голямо, толкова и цената ще е по-рентабилна. Други възможни технологии за печат върху керамични чаши са: сито печат /подходящ за по-големи тиражи/, тампонен печат/подходящ за по-големи тиражи/, UV печат.

Видове керамични чаши и вместимост

Керамичните чаши, изложени в нашия сайт Onprint.eu  са с различна вместимост: 100  мл, 270 мл; 320 мл; 350 мл; 360 мл; 430 мл. и др.
Чаши с чинийка за кафе, чаша тип канче или керамична чаша за пътуване със силиконов капак са част от предложенията, които ще видите в сайта.
Повечето модели се предлагат с картонена кутийка за безопасно транспортиране.

Керамични чаши и техните цени

В днешно време световният пазар е толкова динамичен, че цените се обновяват ежедневно. Ние от Он принт имаме  стабилни и дългогодишни партньорства с производители на рекламни материали. Това ни позволява да поддържаме едни от най-ниските цени на пазара. Цените на всяка керамична чаша са описани. Цената е за 1 бр. без ДДС и без включен печат. 
При по-голяма част о артикулите има минимална бройка за поръчка /това се определя от артикула и технологията на печат/. За повече информация по този въпрос може да се обърнете към нашите консултанти. 

И за финал искаме да обобщим – гъвкави сме и ще предложим бюджетни решения за вашата реклама. Концепцията можем да изградим заедно!
Какво казват за нас