Порцелан

В раздел Порцелан ще откриете разнообразие от евтини и луксозни порцеланови чаши за кафе, порцеланови чаши за чай, порцеланови чаши за пътуване. Предлагаме и варианти на луксозни порцеланови сервизи. Освен разнообразния предлаган асортимент от чаши, предлагаме и възможност за печат върху тях. Продуктите от порцелан намират приложение в дома и на обществени места. Те са отлично допълнение към всяко домакинство и обзавеждане за вашия ресторант и/или  кафене. Избирайки порцеланов сервиз, вие ще се насладите  на качество, здравина, устойчивост и отличен външен вид. Порцелановият сервиз впечатлява с изящната си белота, стил и изисканост.
Порцелановите чаши и чинии внасят уют и комфорт във всеки дом, офис или заведение.  С порцеланова посуда ще се насладите на любимото си кафе, чай, капучино или друга топла напитка. Следвайки максимата „Красотата е в детайла“, определено бихме ви препоръчали артикули от порцелан. Една  красива порцеланова чаша би могла да подобри значително настроението на всяка дама, пиейки в нея любимият топъл чай или кафе. А ако порцеланът може да въздейства така, то определено е подходящ асортимент за места, в които желаят да привлекат повече клиенти /заведения, офиси, хотели/. Вниквайки в детайла и  обръщайки внимание на всяка подробност от аранжировката на едно помещение, вие бихте привлекли по-високо платежни клиенти. Ето защо, закупуването на порцеланови чаши и сервизи е оправдана инвестиция. 
Порцелановите изделия определено се славят с красивите си изваяни и детайлни форми. Порцеланът е деликатен материал и определено изисква повече грижи и внимание, отколкото керамиката /изделия, изработени от керамика/. Поради тази причина е важно от самото начало да определите какви са вашите потребности и какво ще е предназначението на порцелановите чаши или сервизи. 

Какви видове порцелан предлагаме?

В нашия сайт ще откриете  порцеланови чаени комплекти/включва чайник и чаша/, порцеланови чаши с гланцово и матово покритие, порцеланови чаши за пътуване с двойно дъно и др.
Порцелановите чаши, които предлагаме са с различна вместимост – 260 мл, 350 мл, 450 мл и други. Повечето от тях се доставят в кутии /в описанието на всеки продукт допълнително е  отразена тази информация/. 
Гланцовите и матови чаши са изработени в различни разцветки. Вашият избор може да се простира както до стандартните цветове, така и до по-нестандартни и ефектни. Тези цветове са налични най-вече при чашите с матово покритие. 

Какви са цените на порцелана?

Порцеланът като цяло е скъп материал. Но това колко ще бъде скъп зависи основно от един фактор – дали порцеланът ще е обикновен или фин. Разликата, е че  финия порцелан съдържа около  25%  костна пепел. Посредством неговото изящество производителите на порцелан могат да сътворят невероятно красива посуда. Някои хора дори твърдят, че напитките, които отпиват от съдове изработени от фин порцелан имат най-добрият вкус. 
При нас ще откриете порцелан на по-ниски цени и на по-високи. Порцелановите чаши стартират от цена от около 4 лв/брой на едро и могат да достигнат до около 10 лв/брой на едро. 

Предлагаме ли печат на лого върху порцелан?

Да, ние от On Print предлагаме печат върху порцелан. Чрез персонализация на ваше фирмено лого – послание, вие имате възможност да блеснете пред вашите конкуренти и бизнес партньори. Можем да брандираме вашето лого или послание  не само в един, а и в няколко различни цвята. 
Видовете печат, които са подходящи са: тампонен печат, Firing - Low Temperature.
В зависимост от цветността, ние ще ви предложим най-удачния вариант за брандиране. 

За кого са подходящи порцелановите  чаши?

Подходящи са както за фирмен подарък /на ваши контрагенти, служители, клиенти/, така и за лична употреба в домакинството. Ако заложите на втория вариант, е възможно подарък да е под формата на томбола или игра, при която освен че бихте натрупали популярност, ще зарадвате и хора, които не могат да си позволят по-скъпи покупки. Освен радост, вие ще внесете и нотка лукс в домовете им. 

Ние от печатница Он принт се грижим за удовлетвореността на нашите клиенти. Стараем се да ги насочим правилно при избора на продукти. Ако все още нямате ясна концепция, не се колебайте да се посъветвате с нас.
Какво казват за нас