Спортни бутилки

Активната продажбата на спортни бутилки се превърнаха в тенденция не само по света, но и у нас.  В стремежа да се отървем от пластмасовите опаковки за еднократна употреба и бутилки за напитки, все повече хора се обръщат към търсене  на  спортните бутилки.
Повечето предлагани бутилки в сайта OnPrint  са произведени от най-високо качество биоразградим материал Tritan™, който не съдържа вредни за организма съединения. Предназначени за многократна употреба с тези продукти се грижим както за нашето здраве,  така и за опазването на околна среда.
Удобни и красиви, добавени към вашето туристическо оборудване , ще създавате спомен за незабравими моменти и приключения. Несъмнено биха били атрактивен подарък, нали? А защо не и брандирани с вашето лого?

За кого са подходящи?

Рекламните спортни бутилки за вода са неразделна част от ежедневието на всеки спортист. Подходящи още за туризъм, къмпинг и ежедневие, ги прави изключително практичен и атрактивен продукт за вашата рекламна кампания или подарък за служители и бизнес партньори. Вашият слоган и лого ще бъдат видими във всеки един момент при тяхната употреба. 
Тенденцията за здравословно хранете и спорт при голямата част от населението, е предпоставка вашият избор за рекламен сувенир да са именно спортните бутилки. 

Какви видове спортни бутилки предлагаме?

В категорията ще видите бутилки за спорт с туристически дизайн, който е модерен и много практичен. Предназначени са основно за вода, защото докато спортуваме, тя е видът течност, която искаме да консумираме  най-често. В сайта на On Print ще откриете спортни бутилки за фитнес, спортни бутилки за тренировки, спортни бутилки за бягане, туристически бутилки в голямо разнообразие на атрактивни цени. Също така, предлагаме и сгъваеми бутилки от пластмаса с алуминиев карабинер.
Различните в раздела бутилки имат различна вместимост, която трябва да вземете под внимание при избора им, в зависимост от вашите потребности. Те са със следната вместимост  – 350м, 460 мл, 510 мл 550 мл и 600 мл. 750мл до 1250 мл.
Използвани материали
PP, PE, AS, PETG, 
Алуминиеви;
Пластмасови от Tritan™; 
Стъклени бутилки от боросиликатно стъкло с бамбуков капак, силиконов джоб и много др.

Печат върху спортни бутилки 

Ние от Он Принт сме вносител на рекламни продукти и разполагаме  с  производствената база, оборудвана с широк набор на машини от последно поколение, което ни позволява гъвкавост  и избор на най-добрата технология за печат спрямо избрания артикул: Uv печат, тампонен печат, гравиране, сито печат. Видът печат се избира и определя спрямо избрания вариант спортна бутилка. При различните материали е подходящ различен вид печат. 

Ако все още има въпроси, на които не сме отговорили, сме на ваше разположение. Посредством телефоните и имейлите, описани в секция „контакти“, може да се свържете с нас.
Какво казват за нас