Термочаши и Термоси

Рекламните чаши, термоси и термо чаши могат да бъдат изключително подходящи, както за фирмени подаръци, така и за вашия екип от служители. Също така могат да бъдат и неразделна част от вашето ежедневие през горещото лято и студената зима. Вариантите са много от туристически чаши за кафе и чай до термоси за храна, супа, спортни бутилки. Различни материали и модели с уникален дизайн, които ще допринесат за доброто настроение през всеки ваш ден.

За кого са подходящи?

Чаши и термоси  с вашето фирмено лого или послание, могат да бъдат чудесен начин да блеснете пред ваши бизнес партньори и  са  подходящи за всеки повод. Тези продукти са не само чудесен корпоративен подарък за събитие или подарък на служители и клиенти на вашата фирма, но и превъзходен начин Вашето лого да обиколи множество офиси, конференции и дори курорти.

Какви видове термоси и термо чаши предлагаме? 

Разнообразие от керамични чаши с различни форми и размери, чаши с цветни дръжки и вътрешност. Стъклени и порцеланови чаши, чаени комплекти и спортни бутилки с уникални дизайни, между които може да избирате. Термоси и бутилки от неръждаема стомана, с бамбук и метал, термоси с гумирано покритие и много други. Разнообразие от евтини термоси и комплекти термос и чаши.

Печат на лого и послания върху рекламните термоси и чаши

Възможностите за брандиране са много. Чашите  са подходящи за сублимационен пълноцветен печат, тампонен и сито печат, гравиране. Бутилките и термосите според типа материал, се гравират или се използва някоя от горепосочените технологии. Вариантите  за брандиране се съобразяват в зависимост от избраното от вас количество. 

Какви са цените на рекламните термоси и чаши?

Цените на рекламните термоси и чаши варират в диапазон от под 2.00 лв за брой до над 40 лв/брой. Т.е. в зависимост от вашите потребности  и таргета, за който са предназначени, ние  ще ви ориентираме към конкретен асортимент.
Повечето продукти имат минимално количество, което може да поръчате. Ако искате да направите поръчка, може да го направите директно през сайта, като добавите избраните артикули и посочите желаното количество в количката или като се свържете с нас на посочените телефони. Ние ще ви насочим и съдействаме, така че да направите най-добрия избор!
Какво казват за нас