Чаши от бамбук

Бамбуковите чаши са изработени от бамбукови влакна със силиконови или пластмасови капачета, които са биоразградими. Това им свойство ги прави изключително предпочитани за употреба. Във време , в което екологичното опазване на света е от съществено значение, е важно да подбираме  и асортимента от артикули и продукти, които употребяваме.

Интересни факти за Чашите от бамбук

-Бамбуковите чаши запазват за по-дълго време топлината;
- Бамбуковите чаши запазват  вкуса и аромата на напитката;
- Бамбуковите чаши са безвредни за човешкия организъм;
- Бамбуковите  продукти се произвеждат от обвивката на растенията/след естественото й узряване  и падане/, което позволява изцяло съхранението на бамбуковите растения като вид и не нарушава екосистемата;
- Бамбукът притежава естествени антибактериални свойства, което от своя страна прави продуктите , произведени от него, подходящи за многократна употреба;
- Бамбуковите чаши са здрави и издръжливи и в същото време леки и гъвкави.

За кого и какво са подходящи бамбуковите чаши?

Еко чашите от бамбукови фибри са подходящи  както за топли така и за студени напитки, което ги превръща в изключително подходящ рекламен артикул с гарантирано дълга употреба. Т.е. ако целите вашата реклама да е видима не еднократно и сте се насочили към модерен, актуален и екологичен продукт, бамбуковите чаши са отлично решение. Освен своите еко предимства, те ще внесат и цветно настроение във вашето ежедневие. А относно вкусовите качества на напитките, които консумирате  - не трябва да се притеснявате! Имат свойствата да запазват цвета и аромата на топлите напитки. 
С напредване на технологиите, възможностите за разнообразяване и модернизиране при производството на еко продукти, се увеличиха. Освен наложения масов вид на еко чаши/обикновено се използват за кафе/, ние сме заложили и на интересни нови дизайни, които със сигурност ще привлекат вниманието на тези, за които са предназначени бамбуковите чаши. 

Печат на лого върху бамбукова чаша – възможно ли е?


Да, разбира се , че е възможно! Предлагаме  възможност за персонализиране на тялото и капака на чашата с различни технологии за брандиране: сито печат, тампонен печат, стикери.

За какво са подходящи бамбуковите чаши?

В зависимост от вашата маркетингова концепция и това какъв е вашия таргет, бамбуковите чаши ще открият приложение и в ниско бюджетния си производствен вариант, и в по-скъпия си и изискан вид. 
Искаме да отбележим, че дори евтините бамбукови чаши са не по-малко ефектни. Цветът и естественият им външен вид, доближаващ се максимално до този на дървесината,  им придава усещане за топлина, уют  и спокойствие. Това е един от факторите да са предпочитани от потребителите.  С отпечатано лого, в допълнение  на предимствата, които изброихме, бамбуковата чаша ще се превърне в любим съд за течност на мнозина от вас. 
Бамбуковите чаши определено са  сравнително бюджетен и екологичен вариант, с който ще впечатлите вашите бизнес партньори, а защо не и да направите незабравими подаръци на вашите служители? Ако все още се колебаете кой вариант да изберете и с какъв друг сувенир да комбинирате, може да се посъветвате с нашите консултанти.  
Ние от Он Принт подкрепяме  инициативата за опазване на околната среда. За в бъдеще нашият стремеж ще се изразява именно в увеличаване  предлагания асортимент от Еко продукти. Новите продукти ще виждате  позиционирани в онлайн каталога ни Onprint.eu
Какво казват за нас