Брандираните преносими батерии - перфектният начин да подобрите видимостта на вашата фирма

В днешно време, когато мобилните устройства като смартфони и таблети стават все по-популярни и непременна част от нашето ежедневие, въпросът за енергийното им захранване е от съществено значение. Затова преносимите батерии са станали едни от най-предпочитаните аксесоари, които могат да се използват за зареждане на мобилни устройства в движение. Но как да се отличите от конкуренцията и да предложите на клиентите си нещо повече? Отговорът е прост - брандирана преносима батерия с фирмено лого.

  1. Защо да изберете брандирана преносима батерия?

Една от основните причини да изберете брандирана преносима батерия е възможността да увеличите видимостта на своята фирма и да създадете повече узнаваемост сред потенциалните клиенти. Когато даден клиент използва брандирана преносима батерия, той ще помни за вашата фирма и ще има по-голяма вероятност да се върне към вас при нужда от услугите ви.

Освен това, брандираната преносима батерия може да бъде използвана като подарък на клиенти, партньори или служители като форма на благодарност или подкрепа. Това може да повиши нивото на лоялност и доверие във вашия бизнес.

  1. Как да брандираме преносима батерия?

На пазара има различни начини за брандиране на преносими батерии, включително гравиране, DFT, директен УВ печат, ситопечат и други. В зависимост от вашите нужди и бюджет, можете да изберете най-подходящия начин за брандиране на вашата преносима батерия.

2.1. Гравиране - Това е един от най-издръжливите начини за брандиране на преносими рекламни батерии. Гравирането се извършва чрез машинно нанасяне на лазер, което прави логото или надписа да бъдат вдлъбнати от повърхността на батерията. Този начин на брандиране не изисква поддръжка и е изключително устойчив на износване и избеляване.

2.2. DFT - Тази технология за брандиране използва специална термична трансферна хартия, която се нанася върху повърхността на батерията чрез горещо темпериране. След това се нанася лак, който защитава логото или надписа от износване.

2.3. Директен УВ печат - Тази технология използва УФ светлина за стягане на мастилото, което прави брандирането изключително устойчиво на износване и избеляване. Този начин на брандиране позволява да се постигне висока резолюция на изображението и да се нанесат цветове с висока наситеност.

2.4. Ситопечат - Това е традиционен начин на брандиране, който използва мрежа от финни отвори, за да се нанесе мастило върху повърхността на батерията. Този начин на брандиране е подходящ за надписи и лога, които не изискват детайлност и висока резолюция.

  1. OnPrint - Вашият надежден партньор за брандиране на преносими батерии

OnPrint е вносител на преносими батерии в България и може да ви помогне да брандирате вашите батерии чрез гравиране, DFT, директен УВ печат, ситопечат и други. Ние предлагаме висококачествени преносими батерии, които могат да бъдат брандирани по ваш избор, за да отговарят на вашите маркетингови нужди.

Нашите клиенти могат да се възползват от следните предимства:

3.1. Широк избор на преносими батерии - OnPrint предлага широк избор от преносими батерии, които могат да бъдат брандирани според вашите нужди. Ние разполагаме с различни капацитети и размери на батерии, за да отговорим на вашите нужди.

3.2. Висококачествен печат - Ние използваме най-съвременните технологии за брандиране, за да гарантираме високо качество на печата на вашата преносима батерия. Ние използваме само висококачествени мастила и материали, за да осигурим, че вашата батерия ще изглежда стилно и професионално.

3.3. Бърза доставка - OnPrint има голямо складово наличие на преносими батерии, което ни позволява да осигурим бърза доставка на вашите брандирани преносими батерии в цялата страна.

3.4. Конкурентни цени - Ние предлагаме конкурентни цени за нашите преносими батерии и услуги за брандиране. Нашите клиенти могат да се възползват от отстъпки при големи поръчки.

  1. Заключение

Брандираната преносима батерия е изключително полезен и ефективен начин за повишаване на видимостта на вашата фирма и създаване на повече узнаваемост сред потенциалните клиенти. OnPrint е вашият надежден партньор за брандиране на преносими батерии и предлага широк избор от услуги за брандиране, включително гравиране, DFT, директен УВ печат, ситопечат и други. Ние предлагаме висококачествени преносими батерии на достъпни цени и гарантираме бърза доставка в цялата страна. Свържете се с нас днес и ние ще ви помогнем да изпълните маркетинговите си цели с лекота и стил.Какво казват за нас