Нова ера в текстилния печат с OnPrint: Започваме работа с нов DTF принтер на марката Fedar

С голямо удоволствие искаме да споделим новината, че в производствената база на OnPrint функционира новата машина за DTF печат от марката Fedar. Този модерен принтер ни позволява да постигаме още по-детайлни и наситени цветове в текстилния печат, благодарение на висококачествените мастила, с които е оборудван.

Едно от най-главните предимства на новата машина е нейната висока скорост на печат, която не само ще оптимизира работния ни процес, но и ще допринесе за бързата и ефективна обработка на поръчките на нашите клиенти. Допълнително, главите на принтера разполагат с резолюция до 2400 dpi, което гарантира безупречно качество и детайлност на всеки отпечатък.

Какво представлява DTF принтерът за текстил?

DTF (Direct To Film) печатът е революционен метод за печат върху текстилни изделия. Процесът включва печат върху специално покритие, което след това се прехвърля върху текстил чрез топлина и налягане. Този метод позволява получаването на дълготрайни и ярки изображения върху различни видове текстил, без да се компрометира комфортът и качеството на материята.

В заключение, новата добавка към производствената ни база ще донесе редица положителни промени и нови възможности за нашите клиенти. OnPrin продължава да инвестира в най-новите технологии, за да предоставя безупречно качество на своите услуги.Какво казват за нас