Рекламни тениски с фирмено лого: Перфектното решение за повишаване на видимостта на вашата фирма

В рекламните стратегии за повишаване на узнаваемостта на марката, рекламните тениски с фирмено лого са едно от най-популярните решения. Тези тениски не само че са стилни, но също така могат да бъдат изработени в различни цветове, размери и материали, за да отговарят на нуждите на всяка фирма.

Вносител на тениски и текстил в България

OnPrint предлага широк избор от услуги за брандиране, включително текстилен DTF, директен печат DTG, ситопечат, флекс фолио, термотрансфер и бродерия. Тези технологии позволяват да се постигне високо качество на печата и да се възпроизведе дори и многослойна графика.

  1. Текстилен DTF

Текстилен DTF е технология за печат на текстил, която позволява да се възпроизведат изображения и графики на тениски от високо качество. Този начин на брандиране е идеален за изображения с много детайли, включително градации на цветовете. С тази технология, логото или надписът се изпъкват от повърхността на тениската и са изключително устойчиви на износване и избеляване.

  1. Директен печат DTG

Директният печат DTG е една от най-съвременните технологии за печат на текстил. Тя позволява да се постигне висока резолюция на изображението и да се нанесат цветове с висока наситеност. Този начин на брандиране е подходящ за изображения, които изискват висока резолюция и точност на цветовете.

  1. Ситопечат

Ситопечатът е традиционен начин на брандиране, който използва мрежа от финни отвори, за да се нанесе мастило върху повърхността на тениската. Този начин на брандиране е идеален за постигане на голямо наситване на цветовете и за изображения, които са по-малки по размер, но изискват по-голяма детайлност.

  1. Флекс фолио

Флекс фолиото е материал, който се използва за брандиране на текстил и може да бъде използван за нанасяне на надписи и изображения. Този начин на брандиране е идеален за постигане на едноцветен или многоцветен надпис или изображение.

  1. Термотрансфер

Термотрансферът е метод за брандиране на текстил, който използва специални хартии, на които се печатат надписи или изображения. Тези хартии след това се нагряват и нанасят върху повърхността на тениската. Този метод е подходящ за постигане на висока резолюция на изображението и детайлността.

  1. Бродерия

Бродерията е начин на брандиране, който използва игла и конци, за да се създадат изображения и надписи върху текстил. Този начин на брандиране е идеален за постигане на 3D ефект и висока издръжливост на изображението.

OnPrint предлага голямо разнообразие от тениски за брандиране, включително мъжки, детски и дамски тениски в различни размери и цветове. В нашия каталог има и тениски тип поло от 100% памук или полиестерни тениски, както и комбинации от двете материи. Ние поддържаме наличности на склад, което ни позволява да осигурим бърза доставка на вашите брандирани тениски.

Рекламните тениски с фирмено лого са перфектният начин да подобрите видимостта на вашата фирма и да я направите по-узнаваема сред вашите клиенти. OnPrint е вашият надежден партньор за брандиране на тениски и текстил, предлагащ широк избор от услуги за брандиране, включително текстилен DTF, директен печат DTG, ситопечат, флекс фолио, термотрансфер и бродерия. Ние предлагаме висококачествени тениски на достъпни цени и бърза доставка в цялата страна. Свържете се с нас днес, за да започнем да работим заедно за да усъвършенстваме визията на вашата фирма.Какво казват за нас