Визитни картички


Ако искате да направите добро впечатление на клиентите си и да ги грабнете – това е идеалният начин, чрез луксозни и уникални по вида си визитки!
Бързо, лесно, с перфектно качество и на изключително добра цена - това е, което ви предлагаме! Поръчката може да бъде направена както в офиса ни, така и онлайн, обработването и изработката са максимално бързи, а качеството и цената.....сами ще се уверите, че си заслужават! Предлагаме както печат на визитки, така и довършителни операции към тях. Възможно е да се заоблят ъглите, да се направят визитки с неправилна форма по ваш избор, да се добави мат или гланц с дебелина до 125 микрона / това е имитация на PVC карти/. Предлагаме също и триизмерни визитки с оптичен ефект, за които не е необходимо да чакате отпечатване в тираж, а да ги получите на същият ден. Изработваме и  визитки със селективен обемен лак, сухо преге, топъл печат сребро или злато – всичко, с което да изпъкнете пред своите конкуренти. Ако нямате изготвен дизайн или искате да направите „по-различни“ визитки, може да ни изпратите вашия фирмен знак / лого / желаните текстове, изображения и ние ще изготвим за вас проект за визитки.

ОЧАКВАЙТЕ ОБНОВЕН КАЛКУЛАТОР ЗА ПОРЪЧКА НА ВИЗИТКИ

 Посочените цени са за количество от 100бр.

Синтетичната хартия представлява материал,  който не се къса, не се мачка и не гори. Това е едно луксозно изпълнение на изработка на визитки,  а в същото време  те са и изключително практични.  С визитки от синтетичната хартия и със селективен лак / обемен лак /, вие получавате  уникални, луксозни визитки, с които ще впечатлите всички.  


Какво означава цветност
Цветност 1+0 : Черно Едностранно
Цветност 1+1 : Черно Двустранно
Цветност 4+0 : Пълноцветно Едностранно
Цветност 4+1Пълноцветно и Черно
Цветност 4+4 Пълноцветно Двустранно


Изисквания към файла за печат
Файловете за изработка на визитки трябва да отговарят на следните изисквания: формат - .ai, .cdr, .eps, .psd, .pdf, като е необходимо да се спазят отстояния по 2мм от всяка страна (там реже гилотината и е възможно да се изреже от текста); текстовете трябва да са обърнати в криви; формат за логото - .ai, .cdr, .eps, .psd, .pdf.Какво казват за нас