Визитни картички

OnPrint предлага висококачествени стикери за реклама, декорация и маркиране на продукти. Изработени от устойчиви материали, с различни форми и размери. Бърза услуга за изработка и доставка. Свържете се с нас за индивидуално консултиране и изработка на стикери, които ще усъвършенстват визуалното представяне на вашия бизнес и ще привлекат нови клиенти.

OnPrint предлага изработка на визитки с висококачествен печат и избор на различни материали. Нашата услуга за изработка на визитки е създадена, за да осигури на вашето бизнес представителността, която заслужава. В следващите редове ще ви представим какво предлагаме и каква е важността на визитките за бизнеса.

Избор на различни материали за изработка на визитки

Нашият каталог съдържа голям избор на материали за изработка на визитки, включително стандартни материали, като картон, хартия и др., както и специализирани материали, като PVC и метал. Това ви дава възможността да изберете материал, който ще се съобрази със стила и нуждите на вашето бизнес.

Висококачествен печат на визитки

Всички наши визитки се отпечатват на съвременни и високотехнологични машини, които гарантират отлично качество на изображенията и ярки цветове. Нашите опитни дизайнери ще ви помогнат да изработите индивидуален и запомнящ се дизайн на вашите визитки, който ще представлява вашия бизнес по най-добрия начин.

Представителността на визитките за бизнеса

Визитките са визуален символ на вашия бизнес, който можете да дадете на потенциални клиенти и партньори. Те не само ви представят като професионалисти, но също така ви позволяват да установите контакт с нови клиенти и да поддържате връзка със старите. Визитките могат да се използват за представяне на вашия бизнес на срещи, конференции и други бизнес събития. Затова е важно да имате висококачествени визитки, които да отразяват представителността и качеството на вашия бизнес.

Индивидуално консултиране за персонализирани визитки

В OnPrint разбираме, че всеки бизнес има свои специфични нужди и изисквания, когато става дума за изработка на визитки. Затова предлагаме индивидуално консултиране, за да гарантираме, че ще отговорим на вашите изисквания и ще ви помогнем да постигнете желаните резултати. Нашите специалисти ще ви помогнат да изберете подходящия дизайн, материал и форма на визитките, за да се получи ефективен и запомнящ се рекламен материал.

Бърза изработка и доставка

В OnPrint разбираме, че времето е ценно за всеки бизнес. Затова се стремим да предоставим бърза и ефективна услуга за изработка и доставка на нашите визитки. След като приключите с проектирането на дизайна, нашите специалисти ще започнат незабавно с изработката на визитките. Срокът за доставка ще бъде уговорен предварително и ние ще направим всичко възможно, за да го спазваме.

Визитките са един от най-важните рекламни материали за вашия бизнес. В OnPrint предлагаме висококачествен печат, избор на различни материали за изработка, индивидуално консултиране, бърза изработка и доставка. Не се колебайте да се свържете с нас и да ни изпратите запитване за изработка на индивидуални визитки, които ще усъвършенстват визуалното представяне на вашия бизнес и ще ви помогнат да привлечете нови клиенти и партньори.Изберете качествени стикери от OnPrint за реклама и декорация. Изработени от издръжливи материали с различни размери и форми. Предлагаме бърза услуга за изработка и доставка, както и индивидуално консултиране за персонализирани стикери, които ще засилят в

Какво означава цветност
Цветност 1+0 : Черно Едностранно
Цветност 1+1 : Черно Двустранно
Цветност 4+0 : Пълноцветно Едностранно
Цветност 4+1Пълноцветно и Черно
Цветност 4+4 Пълноцветно Двустранно


Изисквания към файла за печат
Файловете за изработка на визитки трябва да отговарят на следните изисквания: формат - .ai, .cdr, .eps, .psd, .pdf, като е необходимо да се спазят отстояния по 2мм от всяка страна (там реже гилотината и е възможно да се изреже от текста); текстовете трябва да са обърнати в криви; формат за логото - .ai, .cdr, .eps, .psd, .pdf.

Какво казват за нас