Дигитален печат

Дигиталният печат обединява широка гама от печатни технологии. Най-общо казано, това е дигитално пренасяне на желаното изображение за печат от цифров носител компютър към физическият носител - хартия, предмет, или друга медия за печат. Нашата цел е да предложим на нашите клиенти най-доброто качество на напечатаното изображение, на най-добра цена. Точно поради тази причина инвестираме във висок клас дигитални печатни машини, с които можем да отпечатаме както дълги, така и къси тиражи. Вече можете да пуснете вашата цветна проба с неразличимо от офсета качество. Това с което можем да ви бъдем полезни, е отпечатването на: Визитки, Флаери, Дипляни, Каталози, Менюта за заведение, Цветни проби, Картички, Фото албуми, Обложки за дискове, багажни разписки, глави за календари, бланки, етикети, фирмени папки. Качеството ще бъде гарантирано от печатът на най-новата ни машина - Xerox Versant 180 Press

За цени относно дигиталният печат, можете да се свържете с нас чрез посочените контакти.

Допълнително, разчитаме на висококачествената дигитална преса Xerox Versant 180, която представлява едно от най-модерните решения в областта на дигиталния печат. Тази машина е създадена да отговори на изискванията на най-взискателните клиенти, като предлага висока скорост на печат, изключително качество на изображението и голяма гъвкавост по отношение на използваните материали.

Xerox Versant 180 пресата има вградени интелигентни функции за автоматизация, които гарантират консистентност и прецизност при всяко отпечатване. Технологията за автоматично цветово управление осигурява непрекъснат контрол на цветовете в реално време, докато функцията за автоматично изравняване на изображението гарантира перфектното съвпадение на изображенията при двустранен печат.

С Xerox Versant 180 можем да печатаме на широк спектър от материали - от тънка хартия до по-дебели и по-твърди материали, включително специализирани материали за визитки, брошури, покани и др. Възможностите за печат на различни формати и размери са почти безкрайни.

Всичко това прави нашата дигитална преса идеалното решение за бърз и качествен печат на малки и средни тиражи. Независимо дали ви трябва корпоративна реклама, маркетингови материали, директен маркетинг по пощата или персонализирани документи, можем да ви предложим най-ефективното и качествено решение.

Какво казват за нас