Довършителни услуги

За да усъвършенстваме нашите продукти сме се постарали да предлагаме най-високото каччество в довършителните процеси. Точно поради тази причина извършваните от нас процеси като рязане, биговане, перфориране, разкрояване се извършват автоматично. Предлагаме също и топло широкоформатно ламиниране гланц или мат, каширане на плоскости, микроперфораци, подвързване на календари, тефтери, предлагаме също поставяне на капси, поставяне на кукички на винил и ред други на пръв поглед незначителни услуги но реално са от съществена важност за отличен краен продукт.

Продължавайки нататък в раздела "Довършителни услуги" на onprint.eu, ще откриете широка гама от услуги, които добавят завършек към вашия печатен материал и изделия.

Щанцоване: Тази услуга ви дава възможност да създадете уникални форми и дизайни за вашия печатен материал, като картички, покани, брошури и много други.

Микроперфорация: Перфектна за изработка на билети, ваучери или купони, микроперфорацията ви позволява да добавите линия, по която лесно може да се откъсне част от печатния материал.

Каширане: С каширането можем да подсилим и защитим вашия печатен материал, като добавим покритие от пластмаса или друг материал, което го прави по-издръжлив и дълготраен.

Плотерно и рутерно рязане: С тези услуги можем да режем различни материали като МДФ, ПДЧ, плексиглас, ПВЦ, винил, хартия, фолио, тапети, еталбонд, кожа, текстил и други във всички форми и размери, които ви трябват.

Рязане с V образен нож: Тази техника е идеална за създаване на остри ъгли и детайлни изрязвания върху плоски панели.

Рязане в неправилни форми: Използвайте тази услуга, за да създадете уникални и персонализирани изделия, които се открояват от останалите.

В onprint.eu се гордеем с нашата висококачествена работа и професионализъм. Нашата цел е да предоставим на клиентите ни персонализирани решения, които отговарят на техните уникални нужди и изисквания. Свържете се с нас днес, за да обсъдим как можем да помогнем на вашия проект да бъде завършен до съвършенство.Какво казват за нас