Печат на текстил

Предлагаме няколко вида печат върху текстил. Първият и най-стар вариант е, ситопечат. При ситопечата се постига максимално ниска цена, възможно е нанасяне на няколко цвята. Недостатъкът на ситопечата е, че има минимално количество от 100бр, за да бъде рентабилно. При ситопечата няма значение дали ще се отпечата 1 бройка или 100 броя /цената ще е една и съща/, тъй като технологията на печат е такава. Именно заради това, той е подходящ за печат на големи количества.  Вторият вариант, е Дитектен DTG печат. В производствената ни база заработи  нова машина за директен печат върху текстил. Изключително висококачествен печат върху светли и тъми повърхности. Напечатаните изображения и текстове не се напукват, не се отлепват и остават дълготрайни с времето. Използваме само висококачествени мастила със сертификат за безвредност. Изпълняваме печат на тениски на едро и дребно. Тук може да бъде отпечатано всичко /всяко ваше изображение във всички цветове/. Третият вариант е Флекс и Флок. Тук се използва текстилно фолио, което може да бъде както напечатано със екосолвентни мастила, така и само надписи с избран от вас цвят.
Спрямо вашите потребности, ще се използва най-подходящият вид печат и ще подготвим за Вас възможно най-добрата

Предлагаме ви пълна гама от услуги за печат върху различни видове текстилни изделия, които ще отговорят на вашите нужди и очаквания.

Печат на тениски: Независимо дали се нуждаете от тениски с логото на вашата фирма за корпоративно събитие или искате да създадете уникална тениска с вашия собствен дизайн, ние можем да помогнем. Използваме висококачествени техники на печат, които гарантират ярки и дълготрайни изображения.

Печат на работно облекло: Предлагаме професионално брандиране на работно облекло, включително гащеризони, якета и други. Това е отличен начин да подсилите корпоративната култура и да повишите видимостта на вашата марка.

Печат на суитшърти и грейки: Персонализирайте своите суитшърти или грейки с уникален дизайн, текст или логотип. Идеални за спортни отбори, училищни групи или просто за създаване на уникално, модерно облекло.

Печат на престилки: Персонализираните престилки са отличен избор за ресторанти, кафенета и кулинарни училища. Изработете впечатление с професионално брандирани престилки, които показват вашата марка.

В onprint.eu ние се ангажираме да предоставяме услуги за печат от високо качество върху текстил, които отговарят на вашия уникален стил и бюджет. Свържете се с нас днес, за да обсъдим как можем да помогнем на вашата организация да изрази себе си чрез персонализиран текстилен печат.Какво казват за нас