Широкоформатен печат

С времето и  практиката решихме да се доверим на  двете марки - HP и Mimaki за производствени печатни машини за широкоформатен ролен печат. С тези машини печатаме на фолио, винил, канава, и хартия. И двете машини са с високо качество на печат. Mutoh е с ширина на печат 152см и е 4-ри цветна машина. Мастилата са Еко солвентни и са с живот на изображението до 2 години. Mimaki е 8-цветна машина и с ширина на печат 152см. Като машината Mimaki може да реже и по контур. Изключително подходящ е и за стикери. Качеството му на печат е отлично. Мастилата и тук са Еко солвентни, с живот на изображението над 3 години без да промени цветовете си.

Продължавайки да разглеждате нашите услуги в областта на широкоформатния печат, ще откриете, че нашият технологичен парк е оборудван с най-съвременните машини за печат, които работят с различни технологии. Това ни позволява да предложим на клиентите си най-подходящата технология за конкретния им проект и да гарантираме високо качество на изделията.

Работим с Екосолвентни машини, които предлагат дълготрайни и ярки цветове. Те са идеални за външни приложения, като билборди, рекламни банери, външни табели и др. Екосолвентните мастила са екологосъобразни и издръжливи на външни условия.

Печатът с Латексови машини предлага широк цветови обхват и отлична устойчивост на избеляване и надраскване. Те са подходящи за печат на различни видове материали, включително текстил, винил, хартия, фолио, ПВЦ и други. Латексовите мастила са водоразтворими и са безвредни за околната среда.

УВ машините за печат са създадени за печат върху широка гама от материали, включително стъкло, дърво, пластмаса, метал и много други. УВ мастилата се изсъхват незабавно под въздействието на УВ светлина, което прави печатния процес бърз и ефективен.

С тези технологии можем да печатаме материали с ширина до 160 см, осигурявайки ви гъвкавост и възможност да реализирате дори най-амбициозните си идеи. Независимо дали ви трябва голямоизмерен билборд или персонализирани етикети, можем да ви предложим най-подходящото решение.Какво казват за нас