DTF Печат

UV DTF ПЕЧАТ НА СУВЕНИРИ
Този тип печат е една сравнително нова и модерна технология навлязла отскоро в рекламната индустрия.
‣ UV DTF печатът изисква конкретен принтер, наречен UV плосък принтер.
‣ Мастилата съдържат фоточувствителен втвърдяващ агент, който изсъхва бързо при излагане на UV светлина.
UV DTF печатът е многофункционален поради вида на повърхностите, върху които дизайните могат да се нанасят, като метал, кожа, дърво, хартия, пластмаса, керамика, стъкло и др. Може дори да се прехвърля върху неправилни и извити повърхности.
Възможно е също да се прехвърлят дизайни, когато обектът е под вода.
Този метод на печат е екологичен, тъй-като UV втърдяващото се мастило не е базирано на разтворители,
никакви токсични вещества няма да се изпарят в околния въздух.
За да обобщим, UV DTF печатът е изключително гъвкава печатна техника, посредством която може да брандирате материали със специфична форма, на които е трудно или невъзможно да се направи директен UV печат.
Подходящ е и за външни обекти, тъй-като те са издържливи и устойчиви на надраскване и износване с течение на времето.
 
DTF ПЕЧАТ ВЪРХУ ТЕКСТИЛ
Процесът на DTF е толкова прост в работата си, колкото подсказва името му - печат върху филм и директно прехвърляне върху плат. Все повече студиа за реклама избират този начин за брандиране, поради свободата да се избере почти всяка тъкан, независимо дали става дума за полиестер, памук, коприна или синтетични материи.
Повечето термотрансферни приложения на DTF принтера за директен печат върху филм са свързани с декорация на облекло / обувки / чанти / опаковки / кожени изделия или сувенири.
DTF мастила
DTF принтерът използва пигментни мастила на водна основа. Те осигуряват висока наситеност, както и ярки и красиви цветове.
Цветовата конфигурация на мастилата в този DTF принтер се състои от циан, магента, жълто, черно и бяло. Мастилото се подава от система за непрекъснат печат, което осигурява удобна работа за дълъг период от време.
 
Основни предимства на принтера за директен печат върху трансферно фолио
DTF – директният печат върху филм е нов начин за производство на термотрансферни стикери. Той е подходящ е за голямо разнообразие от приложения. Освен това, тази технология за директен дигитален печат предлага редица предимства в сравнение с наложените дотук методи – печат и рязане, само рязане с плотер, или ситопечат:
 
‣ Няма нужда от транспортно фолио и не се изисква чистене на термотрансфера преди нанасяне
‣ Не е необходима предварително цветоотделяне
‣ Отличен печат и върху черни тениски или друг носител с тъмна основа
‣ Кратко време за трансфер върху текстил – прехвърляне само за 5-10 секунди
‣ Отлична разтегливост на текстила след трансфер
‣ Висока устойчивост на пране – принтовете са перфектни дори след 50 пранета
‣ Издръжливост на трансферирания принт при пране до 90°С
‣ Висока производителност на стикери с DTF принтера, до 12 m2/h скорост на печат
‣ Много конкурентен краен продукт, ниска производствена цена.
 

DTF печатът е сравнително нов метод за печат, който се отличава с изключителната си гъвкавост и възможност да се отпечатат на много различни материали. OnPrint.eu предоставя DTF печат, който позволява персонализиране на рекламни материали, текстил, спортни екипировки, аксесоари и други продукти.

DTF печатът използва специални мастила, които се поставят върху основата, от която след това се прехвърлят на материала посредством нано-технологии. Това позволява да се отпечатват изображения високо качество с ярки и наситени цветове, които не избеляват или се износват с времето.

В OnPrint.eu сме експерти в DTF печатът и предлагаме висококачествени услуги за персонализиране на различни видове материали и продукти. Ние можем да отпечатаме вашия дизайн върху тениски, блузи, ризи, шапки, раници, чанти, кърпи, хавлиени изделия и много други.

Достъпни са различни видове материали, които могат да бъдат персонализирани с DTF печат. Ние можем да ви предложим голям избор от цветове и дизайни, които да отговарят на вашите нужди и предпочитания.

DTF печатът на OnPrint.eu е бърз, надежден и екологичен метод за персонализиране на материали. Ние използваме висококачествени материали и съвременни технологии, за да гарантираме високо качество на всички наши продукти.

Нашите услуги за DTF печат включват персонализиране на различни видове продукти, като например текстилни изделия, аксесоари, банери, флагове, кърпи и други. Ние предлагаме широк избор от материали и цветове, които можем да използваме за персонализиране на вашия продукт.

DTF печатът може да бъде използван за персонализиране на продукти в голям мащаб и е перфектен за различни поводи и събития, като спортни събития, конференции, фирмени партита, рекламни кампании и други. Той е идеален за персонализиране на рекламни материали, които ще привлекат вниманието на вашата аудитория и ще украсят вашия офис или магазин.

В OnPrint.eu сме готови да ви предложим индивидуално решение, което да отговаря на вашите изисквания и бюджет. Ние използваме най-добрите технологии и материали, за да ви гарантираме високо качество на всички наши продукти. Нашата цел е да удовлетворим напълно всеки клиент и да му предоставим професионална услуга, която да отговаря на най-високите стандарти за качество и експертиза.

За поръчки на услуги за DTF печат, моля посетете нашия уебсайт onprint.eu, където можете да разгледате нашите продукти и услуги. Ние сме готови да отговорим на всички ваши въпроси и да ви предложим индивидуална оферта, която да отговаря на вашите изисквания и бюджет. Свържете се с нас днес и нека ви помогнем да персонализирате вашите продукти по най-добрия начин!

Какво казват за нас