UV Печат на сувенири

UV печатът без съмнения e най-съвременната технология за печат с мастило от течен полимер. Мастилото се втвърдява / изпича / с UV светлина, което осигурява дълготраен живот на изображението или текста. Нанесеното мастило върху предмета съхне моментално, което прави този начин за печат върху сувенири като химикали, запалки, ключодържатели, PVC плоскости, пенокартони, плексиглас, дърво, акрил,  един от най-предпочитаните. Ние държим на качеството, точно поради тази причина работим само с оригинални консумативи и най-висок клас оборудване. Разполагаме с ротационен модул за ротационен УВ печат на сувенири, подходящ за печат на: бутилки, чаши, термоси, халби, термо бутилки, спортни бутилки и друг вид кръгли повърхности. Ротационния печат е с бяло мастило за основа + CMYK и по желание може да се завърши със селективен лак. Много висока устойчивост на напечатаното изображение или лого.

За цени относно директният печат с UV принтер може да изпратите запитване на нашия имейл или да се свържете с нас, чрез посочените контакти.

УВ печатът на сувенири е иновативен и изключително ефективен метод за брандиране на разнообразни предмети. Тази технология се характеризира с висока точност и качество на печат, което я прави подходяща за изработка на сувенири с детайлни и сложни дизайни.

Одобреният от мнозина УВ печат има редица предимства в сравнение с други технологии като ситопечат. Първо, той е пълноцветен, което означава, че можете да отпечатате сложни и детайлни изображения с широка гама от цветове. Независимо дали сте избрали ярки и наситени или по-светли и нежни цветове, УВ печатът ще ги възпроизведе вярно и ясно.

Второ, УВ печатът позволява печат на изключително ситни шрифтове и детайли, което го прави подходящ за печат на сложни лога, текстове или други графични елементи. Това гарантира, че вашите сувенири ще изглеждат професионално и ще предават вашето послание на точно и ефективно.

Трето, УВ печатът предлага възможност за запечатване на изделията с прозрачен лак. Това не само придава на сувенира защитен слой, но и му добавя естетичен завършек. В зависимост от вашите предпочитания, можете да изберете между гланцов или матов вариант на лака, което може да придаде на сувенира различен външен вид и усещане.

В заключение, УВ печатът на сувенири предлага редица предимства, които го правят подходящ избор за проекти с високи изисквания към качеството на печат. С негова помощ, вашите сувенири ще се отличават с яркост на цветовете, детайлност на изображението и изискан завършек.UV печатът на сувенири е една от най-съвременните технологии за персонализиране на различни видове сувенири. OnPrint.eu предлага висококачествен UV печат на сувенири, който може да ви помогне да персонализирате различни видове сувенири за вашата фирма или за лично ползване.

Технологията на UV печатът на сувенири предоставя висококачествен и издръжлив резултат, който може да бъде използван за многократно ползване. Той може да бъде приложен върху различни материали като пластмаса, стъкло, метал, кожа и други.

В OnPrint.eu използваме UV печат за персонализиране на различни видове сувенири, като ключодържатели, химикали, термометри, фенери, флашки, магнити и много други. Технологията ни позволява да предложим бърза и качествена услуга, която да отговаря на вашия бюджет и изисквания.

С UV печата на сувенири можете да персонализирате вашите подаръци за специални събития като Коледа, Нова година, рождени дни, сватби, фирмени партита и други. Нашите персонализирани сувенири са идеален начин да продължите да рекламирате вашата фирма и да внесете професионализъм във вашите подаръци.

В OnPrint.eu сме готови да ви помогнем да изберете персонализирани сувенири, които да отговарят на вашите нужди и да бъдат уникални и впечатляващи. Посетете ни и разгледайте нашата голяма гама от персонализирани сувенири, които са налични за поръчка онлайн.

Нашата UV технология за печат на сувенири осигурява ярки и живи цветове, които правят вашите сувенири незабравими. Ние използваме висококачествени мастила, които осигуряват устойчивост на избледняване и на износване, за да може персонализираните ви сувенири да останат красиви за дълго време.

В OnPrint.eu разполагаме с голям избор от сувенири, които можете да персонализирате. Те са подходящи за всякакви поводи и събития и могат да бъдат използвани за промоции на вашата фирма, за да привлечете повече клиенти и да укрепите връзките си с тях.

Ние предоставяме индивидуален подход към всеки клиент, който гарантира, че ще получите персонализирана услуга, която отговаря на вашите изисквания и бюджет. Ние се стремим да предложим нашите клиенти висококачествени услуги, които да ги удовлетворят напълно и да им помогнат да постигнат желаните цели.

За поръчки на персонализирани сувенири, моля посетете нашия уебсайт onprint.eu, където можете да разгледате нашата голяма гама от продукти и да изберете тези, които най-добре отговарят на вашите нужди. Ние ще ви предоставим индивидуална оферта, която да отговаря на вашите изисквания.

Какво казват за нас