печат на етикети за дрехиНяма кой да отрече, че етикетът е нещото, което се забелязва винаги, от всеки и за всеки един продукт. Етикетът продава и това е всеизвестен факт. В каквато и сфера да развивате бизнеса си, щом продавате даден вид артикули, етикетът прави огромно впечатление . 
Даже да си кажем директно – това е първото нещо, което впечатлява потребителя . Много е важно как мислите да построите цялостната визия на етикетите ви и съдържанието, което ще решите да присъства на него.

Според това какви са вашите клиенти и каква е насоката, в която тръгвате – ние от OnPrint ще ви предложим най-подходящия дизайн за етикета ви, както и абсолютно безкомпромисно качество на печат и скоростна изработка.

Повече за това ЗАЩО Е ВАЖЕН ЕТИКЕТЪТ? 

Именно той е задължително допълнение към опаковката на всичко, което се предлага на пазара, защото показва нагледно и информира потребителя за целия процес по не кратката верига. Производството (къде, от кого), доставката (кой я извършва) – всичко подробно и като съдържанието на продукта. Реално етикетите се явяват като идентификационни номера на артикулите заради всичко индивидуално, което съдържат като кодове и иформации за производител или съдържание. Като предимство на етикетите можем да добавим и, че те представляват целия бранд, който ако излиза в чужди държави – потребителите четат на различни езици, но всичко тръгва от една изходна точка – производителят. Факт е и, че изискванията за съдържанието на информацията на етикетите непрекъснато се променят и завишават.

Различните видове етикети предоставят данни, свързани с движение, проследяване, безопасност на продуктите, здравна информация, размер или тегло, съдържание, инструкции за употреба и безопасност, производител и др.

Освен информатор, етикетът е и източник на половината от впечатлението, което потребителят ще изгради за продукта ви. Визуалните елементи, интересните или семпли шрифтове, цветове, форми и послания изиграват огромна роля във възприемането на очите. Много е важно да бъде правилно премерена и преценена позицията и големината на етикета спрямо опаковката и нейните размери.

В случай, че имате нужда от съдействие – насреща сме. 

Ако ви се струва, че няма място по опаковката и етикетът е редно да е малък – тук сме, за да го създадем и изминем пътя до поставянето му върху продукта ви. Ако пък ви трябва голям етикет, за да покрие обемната налична площ на продукта – отново сме тук.
Естествено, че с модата, изменящи се непрекъснато – етикетът също минава своята еволюция. Вече можете да откриете безброй разновидности и модели, които комбинират какви ли не цветове и гореспоменатите визуални елементи. Което всъщност е много добре, защото все ще има с какво да изпъкнете вие на фона на масовото възприемане за визиите на етикетите.
Според броя, размерите и други подробности, които заедно ще уточним – ви изготвяме оферта, а вие очаквате в изключително кратък срок готовите си материали. И не само очаквате, но и ще получите, разбира се.

Екип от професионалисти ще обърне индивидуално внимание на всеки бизнес и всеки продукт, на който е нужно да се сложи етикет – защото определено знаем колко е важно клиентите да бъдат впечатлени и оставени доволни във времето.

Не се колебайте да ни потърсите и бъдете сигурни, че можете да ни се доверите за начинът, по който ще се представи вашият продукт „на голяма сцена“, наречена пазар.

Какво казват за нас