печат на плакатиНаближава важно за дейността ви събитие и задължително трябва да огласите новината с всички подробности около него? Именно плакатът е най-бързото, сигурно и удобно решение за този казус. OnPrint не прави компромис с качество нито бави поръчките във времето, така че материалите да бъдат при вас според датата на събитието и разпространението преди него. Екипът ни прави всичко възможно, за да достигнат до вас материалите такива, каквито сте си ги представяли. Дори в повечето случаи надскачаме очакванията на клиентите си. 
Всякакъв вид печат на плакати, които биха ви били нужни в даден момент, можете да намерите при нас и заедно да създадем перфектния дизайн и текст за конкретната ви цел. 
Информативен плакат за събитие, което предстои. С визия, която заедно ще коментираме и ще изработим най-подходящия вариант, за да грабне окото на хората, които искате да поканите. С текст, който дава цялата налична информация, която е нужно да се знае около, това което предстои. 
Може би пък предстои и отваряне или конкретен повод, на който искате да поканите повече, и повече клиенти, потенциални такива, полезни за дейността ви кадри. Плакатът пак идва на помощ като най-лесно разпространимия вариант, който може да стигне до погледите на много хора според локациите, които му изберете. 
Друг вариант за плакат е ако търсите оригинален подарък и начин, по който любим герой/филм/група/музикант на ваш любим да е често пред погледа му. OnPrint е точният партньор в подобен тип идеи и най-вече изпълнението им. Определено за всяко важно послание, което трябва да бъде разпространено, плакатът идва на помощ. 
Лесен за поставяне, където и да решите, размерите са по ваш избор – по този начин можете да бъдете гъвкави във визията и с един и същи дизайн да имате няколко размера. 
Дебелината на картона/хартията също е според желанието ви и къде точно ще бъде локализиран плакатът. 
Плакатите могат да се ползват, както за предаване на съобщения, които засягат по-голям кръг от хора, така и за покана, отбелязване на годишнини, лични и фирмени поводи, реклама и присъствие на марката на широк спектър от местоположения. За каквото и да ви е нужен, заедно ще изготвим най-добрия модел. 
Цената се определя според броя, който ще ви бъде нужен, а бързината, с която ще ви ги изработим няма да е забавена от голямото количество. Достатъчно обучен и съсредоточен екип работи в OnPrint, за да се уверите, че това, което поръчвате идва при вас в кратки срокове без нужда от корекции и замяна. 
Преди да разпечатаме плакатите трябва заедно да сме се уверили, че всичко необходимо като информация ще е част от дизайна. Името на фирмата ви, логото, слоган, който бихте искали да изпъкне пред хората. Ако ще е събитие – нека са упоменати мястото, часът, датата на провеждането. В случай , че правите промоция на нещо и искате да зарадвате хората с изненади, томболи и различни игри – добре би било да бъде поне загатнато в посланието, което ще стигне до тях чрез плакатите, които ще виждат.
Във всеки случай – дори да не сте подготвени с идеи – както казахме – OnPrint сме насреща за всяка дребна или съществена подробност около поръчките и изработките. 
Защото не правим компромис с качеството, което заслужавате!Какво казват за нас