Ето че дойде моментът и за рекламни календари. В нашия офис може да разгледате мостри и каталог с много и различни предложения за календари. Предлагаме Ви печат на работни календари, еко календари, настолни календари, джобни календари, стенни календари, многолистови календари, еднолистови календари и др. Предлагаме голямо разнообразие от цветове и дизайн на календариума. Разполагаме с наличности на готови тела за календари, а също така можем да изработим и индивидуален дизайн на вашият календар. Предлагаме дигитален или офсетов печат на глави за календари.
В сайта можете да видите и някои от най-популярните и търсени календари. Изборът е Ваш, а помощта от Нас!Говорим ли за рекламни материали няма как да изпуснем рекламните фирмени календари. Качествена хартия, стилни и много разнообразни дизайни са само част от асортимента и предимствата, които ще намерите при нас. За да се наложим на пазара, какъвто и да е той, трябва буквално да направим така, че потенциалните ни клиенти да ни виждат редовно, навсякъде и по много. Един от най-удачните варианти да сте им пред очите непрекъснато е с календари. Цяла година очите им ежедневно ще се спират на вашата визия и повярвайте, психиката започва да работи във ваша полза. Изработката на календари е нещо, което идва като вълна към края на годината, но това не спира стотици от клиентите ни да предпочитат да подарят календари и през останалата част от годината.

Варианти за календари при нас – колкото искате.

Настолни календари – какъв по-добър начин, за да сте част от всеки един ден на клиента си, докато си върши работата вкъщи на бюрото или пък в офиса. Поставен деликатно, някъде на работното място, настолният календар е все по-предпочитан.

Джобните календарчета пък са много впечатляващ и същевременно деликатен начин да присъствате в чанта/портмоне на аудиторията си. Боравейки с документи и пари ежедневно няма как да пропусне именно вашето джобно календарче. И не се заблуждавайте от това, че размерите му са по-малки – дизайните са отлично напаснати и подходящи за всички ваши желания и очаквания. А ние сме готови да изпълняваме и нови проекти, които сте си наумили.

Добре познатия стенен календар има различни вариации, с които имате избор как точно да присъствате на чуждата стена. С различен брой разделения и позициониране на месеците и възможности за изображения и лого от всякакъв тип. Няма начин да останете незабелязани, а ние ще се погрижим да внесем красота и стил в на пръв поглед обикновен календар. Вие не сте обикновен и няма как да получите друго освен специална и индивидуална изработка.

Еднолистови календари – ето една прекрасна идея как да заемете повече място на стената на клиентите си,  а защо не и като подаръци за служителите. Избираме заедно изображението, което искаме да представлява целият лист и останалото са месеците заедно с уникалността, която ще се получи накрая. Този тип календари предразполагат и позволяват да се добавят по-интересни изображения на листа или пък да се увеличи информацията или дадено послание, което искате целогодишно да достига до аудиторията ви.

Още и още видове и дизайни на календарите можете да откриете при нас, както и гаранцията, че ще направим всичко възможно първо вие да сте впечатлени, след което със самочувствие ще сте сигурни, че ще се впечатли и всеки ваш клиент.

Избирате модели, цветове, съдържание, дизайни и каквото решите, че искате да присъства на календарите ви. Всичко останало по изработката му е наша грижа и ще го направим бързо и качествено. Можете да ни се доверите, че от един път наша помощ – цяла година ще сте в ежедневието на клиента си. И така всяка година...

Какво казват за нас