BCKP-05
BCKP-05
черно
Производител: PromoIdea
Спортна раница, едно отделение. Материал: полиестер 600D. Размер на артикула: Ø250х500 mm. Печатаемо поле: 150х80 mm. Печат: трансферен ситопечат, директен ситопечат
Доставка 3 - 5 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
8.22 лв без ДДС
9.86 лв с ДДС
Допълнителна информация

Тази спортна раница е проектирана да отговори на нуждите на активния човек, предлагаща удобство, здравина и стил в едно. Изработена от висококачествен полиестер 600D, тя е идеалният избор за всекидневна употреба, независимо дали сте на тренировка, в залата или на открито.

Основни характеристики

Едно отделение: Просторното основно отделение на раницата предоставя достатъчно място за съхранение на спортно облекло, обувки, аксесоари или лични вещи. С диаметър Ø250 mm и височина 500 mm, тази раница е достатъчно голяма, за да побере всички необходими принадлежности за вашата тренировка или спортно занимание.

Здрав материал: Полиестерът 600D е известен със своята издръжливост и устойчивост на износване. Този материал е водоустойчив и лесен за почистване, което гарантира, че раницата ще запази своя вид и функционалност дълго време, дори при интензивна употреба.

Подсилени шевове: Всички шевове на раницата са подсилени, за да издържат на по-голямо натоварване и да осигурят дълготрайна употреба. Това я прави надежден избор за пренасяне на по-тежки или обемни предмети.

Удобни презрамки: Раницата е оборудвана с регулируеми презрамки, които са подплатени за допълнителен комфорт. Това позволява индивидуално нагласяне и оптимално разпределение на тежестта, което намалява напрежението върху раменете и гърба, дори при продължително носене.

Лекота и компактност: Въпреки своята просторност, раницата е изключително лека и лесна за носене. Тя може лесно да се сгъне и прибере, когато не се използва, което я прави удобна за съхранение и транспорт.

Персонализация

Тази спортна раница предлага възможност за персонализация с печатаемо поле от 150х80 mm. Можете да изберете между два метода за печат – трансферен ситопечат и директен ситопечат, за да добавите лого, име или уникален дизайн.

Трансферен ситопечат: Този метод е подходящ за детайлни и пълноцветни дизайни, които изискват висока резолюция. Трансферният ситопечат позволява прехвърляне на изображения с фини детайли и ярки цветове, което прави раницата атрактивна и забележима.

Директен ситопечат: Директният ситопечат е идеален за по-прости и едноцветни дизайни. Той осигурява дълготрайност на печата и е подходящ за големи тиражи. Този метод е популярен за корпоративни и рекламни материали, като позволява бързо и ефективно производство.

Употреба и предимства

За спорт и фитнес: Тази раница е създадена с мисъл за спортистите и фитнес ентусиастите. Тя предоставя достатъчно място за съхранение на спортно облекло, обувки, бутилки с вода и аксесоари. Подсилените шевове и здравите презрамки гарантират, че раницата ще издържи на интензивна употреба.

За пътувания и екскурзии: Леката и издръжлива конструкция прави тази раница идеална за кратки пътувания и екскурзии. Просторното отделение може да побере всички необходими вещи за един ден на открито или пътешествие.

За ежедневна употреба: Независимо дали отивате на работа, училище или просто разхождане из града, тази раница е практичен избор. Тя е достатъчно стилна, за да се впише във всяка ситуация, и достатъчно функционална, за да побере всички ваши лични вещи.

Корпоративни и рекламни подаръци: Благодарение на възможността за персонализация, тази раница е отличен избор за корпоративни и рекламни подаръци. Можете да добавите логото на вашата компания или специално послание, което да достигне до широка аудитория.

Наличност Следващо пристигане Количество
279 бр. -
350 бр. -
Цвят Количество  
Сподели:
Още продукти
Какво казват за нас