BERTLE. Раница 600D
92635
червен
Производител: Hiidea
Раница от 600Dс преден джоб с цип. Гръб и каишки, подплатени от 210D
Доставка 8 - 10 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
5.88 лв без ДДС
7.06 лв с ДДС
Допълнителна информация

Тази раница е изключително практична и удобна за ежедневна употреба, благодарение на здравата си изработка от 600D полиестер. Размерите ѝ са 245 x 400 x 115 мм, което предлага достатъчно място за носене на лични вещи, учебни материали или необходимостите за кратко пътуване.

Основното отличително качество на раницата е нейният преден джоб с цип, който осигурява лесен достъп до често използвани предмети като ключове, мобилен телефон, портфейл или други малки аксесоари. Това допълнително пространство за съхранение е идеално за подредба и бързина при намирането на важни предмети.

Комфортът е гарантиран с помощта на подплатените каишки и гърба на раницата, които са облицовани с 210D материал. Тази характеристика намалява напрежението върху раменете и гърба при носене на тежки предмети, като предоставя мека поддръжка и повишава удобството дори при продължително носене.

Раницата е изключително подходяща за студенти, професионалисти или за ежедневни приключения. Нейната здрава конструкция и функционален дизайн я правят отличен избор за всеки, който търси надежден и стилен начин за носене на своите вещи. Съчетавайки устойчив материал, достатъчно пространство за съхранение и изключителен комфорт, тази раница е идеална за активен и динамичен начин на живот.

Наличност Следващо пристигане Количество
1086 бр. -
Цвят Количество  
Сподели:
Възможности за персонализиране
Трансферен печат
Преден двоб | 80 x 130
Трансферен печат
Предна част | 90 x 60
Още продукти
Какво казват за нас