MOUNTI. Спортна раница с резервоар за вода
92628
сив
Производител: Hiidea
Спортна раница от 420D.Основно отделение и преден джоб с цип. Преден панел със светлоотразителни елементи. Гърбът и каишките на раницата са подплатени, за да се осигури по-голям комфорт. Също така на гърба, има каишка със закопчалка, за да се гарантира, че раницата се приспособява към тялото, което улеснява движението и е подходящо за продължителна употреба. Раницата включва резервоар за вода с вместимост до 2 л и сламка. Раницата и резервоарът се доставят отделно.
Доставка 8 - 10 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
30.84 лв без ДДС
37.01 лв с ДДС
Допълнителна информация

Тази спортна раница е изработена от издръжлив 420D материал, което я прави идеален избор за активни хора, които се нуждаят от надежден аксесоар за тренировки или дълги разходки на открито. С размери 265 x 410 x 55 мм, раницата предлага достатъчно място в основното отделение за основните вещи, а предният джоб с цип осигурява допълнително пространство за лесен достъп до по-малки предмети като ключове, телефони или портфейли.

Особено важен елемент в дизайна на раницата е предният панел, който включва светлоотразителни елементи, гарантиращи по-добра видимост и безопасност по време на нощни активности или при лоши светлинни условия. Подплатените каишки и гърбът на раницата са проектирани да осигуряват максимален комфорт дори при продължително носене, като намаляват напрежението върху раменете и гърба.

За добавена функционалност, на гърба е разположена регулируема каишка със закопчалка, която помага за по-добра стабилизация на раницата и улеснява движението, което я прави идеална за различни физически активности. Един от най-важните акценти е включеният резервоар за вода с вместимост до 2 литра, който е особено удобен за дълги периоди на активност, позволявайки лесен и бърз достъп до хидратация през сламката. Важно е да се отбележи, че раницата и резервоарът за вода се доставят отделно, което позволява на потребителя да използва раницата с или без резервоара според личните нужди и предпочитания.

Тази раница е отличен избор за всеки, който търси мултифункционален, удобен и безопасен аксесоар за спорт или свободното време, като съчетава удобство, стил и практичност в един компактен пакет.

Наличност Следващо пристигане Количество
6650 бр. -
Цвят Количество  
Сподели:
Възможности за персонализиране
Трансферен печат
Среден фронт | 100 x 100
Трансферен печат
Предна част | 100 x 50
Още продукти
Какво казват за нас