ROCCO. Раница за лаптоп 15 "
92626
300 - черно
Производител: Hiidea
Раница за лаптоп до 15''от 840D. Съдържа 1 основен джоб с 3 допълнителни джоба и преден джоб с цип и няколко отделения. С лента за куфар на колела на гърба
Доставка 8 - 10 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
26.14 лв без ДДС
31.37 лв с ДДС
Допълнителна информация

Тази висококачествена раница за лаптоп е изработена от здравия 840D материал, който осигурява издръжливост и дълготрайност, идеални за активен начин на живот. С размери 300 x 370 x 60 мм, тази раница е проектирана да побира лаптопи до 15 инча, предлагайки отлична защита и множество опции за съхранение.

Основният джоб на раницата е достатъчно просторен, за да съхранява не само лаптоп, но и книги, документи и дори дрехи за кратки пътувания или дневни активности. Допълнени са три вътрешни джоба, които помагат за организацията на аксесоари като зарядни устройства, мишки, писалки и други малки предмети.

Предният джоб на раницата е оборудван с цип и разполага с няколко отделения, което прави достъпа до по-малки лични вещи и организационни принадлежности изключително лесен и удобен. Този джоб е идеален за съхранение на предмети, които трябва да бъдат бързо достъпни.

Особено полезна функция е лентата за куфар на колела, разположена на гърба на раницата. Тази лента позволява раницата лесно и сигурно да се прикрепи към дръжката на куфар, което я прави идеална за пътуване. Това е особено удобно за бизнес професионалисти и пътешественици, които искат да минимизират броя на багажа си при преминаване през летища и гари.

С комбинацията от здравина, функционалност и удобство за пътуване, тази раница за лаптоп е перфектният избор за професионалисти и студенти, които се нуждаят от надежден и стилен аксесоар за своите ежедневни приключения и бизнес ангажименти.

Наличност Следващо пристигане Количество
374 бр. -
Цвят Количество  
Сподели:
Възможности за персонализиране
Трансферен печат
Преден двоб | 150 x 150
Трансферен печат
Предна част | 150 x 30
Трансферен печат
Дясна дръжка | 100 x 30
Още продукти
Какво казват за нас