Хартиени торбички

Рекламни Хартиени торбички на едро с възможност за печат на вашето фирмено лого. Хартиени чанти на едро. Разполагаме с количества на склад на хартиени чанти. Рекламните хартиените чанти са един добър завършек на вашата фирмена идентичност. Когато предадете подарък или продукт на вашите клинети с брандирана хартиена торбичка, то това е освен добър търговски вид а и трайна реклама. Ако имате въпроси или желаете да ви се изготви индивидуална оферта за хартиени торбички, можете да се свържете с нас като използвате контактите от сайта.
Рекламните Хартиените торбички брандирани с вашето лого са един оригинален начин да поднесете фирмените си подаръци на своите клиенти. Те ще направят представянето ви напълно завършено. 

Предлагаме ви торбички за подаръци в интересни цветове и удобни размери, изработени от различни видове хартия - крафт, гланц и други. Торбичките имат печатаемо поле с определен размер, който е посочен в описанието на всяка една от тях.

Он Принт продава корпоративни подаръци на едро с опция за брандиране с различни технологии, в зависимост от вида на продукта, който сте избрали. 

В рекламните хартиените торбички може да сложите интересни корпоративни подаръци, които може да изберете от категориите в сайта ни - подаръци за офиса, чаши, технологични продукти, химикалки, предпазни средства, дрехи и аксесоари и мн.др.

Това което, прави Он Принт лидер в изработването на фирмени подаръци е - брандирането от сувенира (подаръка) до торбичката, в която ще бъде поднесен. Само при нас ще намерите абсолютно цялостно изграждане на вашето бизнес представяне.

Здрави бизнес връзки се градят с добро отношение. Какво по-хубаво от това да го направите с представителен и изискан жест във формата на подарък към клиентите си! Не забравяйте, че те са това, което ни дава възможност да развиваме бизнеса си и да растем само нагоре!
Какво казват за нас