CLBG-1
CLBG-1
Светло синьо
Производител: PromoIdea
Термо чантa, едно отделение, aлуминиев вътрешен слой. Материал: полиестер 600D. Размер на артикула: 300х390х160 mm. Печатаемо поле: 100х80 mm. Печат: трансферен ситопечат, директен ситопечат
Доставка 3 - 5 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
11.13 лв без ДДС
13.35 лв с ДДС
Допълнителна информация

Термо чанта: Идеалният избор за свежи хранителни продукти и напитки

Нашата термо чанта е проектирана с основна цел да съхранява вашите хранителни продукти и напитки свежи за по-дълго време. Благодарение на еднокомпонентната си структура и алуминиевия изолационен вътрешен слой, тази чанта ефикасно запазва температурата на съдържанието си, като по този начин предпазва храната от външни температурни влияния.

Материал и дизайн

Изработена от висококачествен полиестер 600D, термо чантата се отличава с изключителна издръжливост и устойчивост на износване, като по този начин осигурява дългосрочна употреба дори при интензивна ежедневна употреба. Полиестерът 600D е материал, известен със своите водоотблъскващи свойства, което прави чантата подходяща за използване в различни метеорологични условия, предпазвайки съдържанието от влага и мокрене.

Размери и печатаемо поле

С размери на артикула 300х390х160 mm, термо чантата предлага достатъчно пространство за съхранение на различни артикули, които трябва да останат хладни или топли. Печатаемата зона от 100х80 mm позволява лесното и ефективно брандиране на чантата, като предоставя достатъчно пространство за лого, слоган или друг вид графично изображение.

Техники за брандиране

Тази чанта е идеална за персонализиране чрез различни методи на печат, включително трансферен ситопечат и директен ситопечат. Тези техники за брандиране предлагат висока точност и качество на изображенията, което гарантира дълготрайност и яснота на вашия корпоративен идентитет.

Универсалност и функционалност

Термо чантата е изключително функционална и може да се използва в множество ситуации: от пикници и къмпинг, до дълги пътувания с кола или дори за съхранение на храна и напитки за спортни събития. Лекотата и удобството при носене я правят незаменима част от ежедневието на активни хора и семейства.

Наличност Следващо пристигане Количество
60 бр. -
3 бр. -
167 бр. -
Цвят Количество  
Сподели:
Още продукти
Какво казват за нас