COAST. Сгъваема охладителна чанта 15 L
98425
Син
Производител: Hiidea
Сгъваема охладителна чанта от 600D с двоен цип и PEVA вътрешност. Горен джоб с цип и презрамкис подсилване. Включва отварачка за бутилки.Охладителят има капацитет до 15 л
Доставка 8 - 10 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
24.13 лв без ДДС
28.95 лв с ДДС
Допълнителна информация

Сгъваемата охладителна чанта от 600D е перфектният спътник за вашите приключения на открито, като пикници, плажни почивки или къмпинг. Изработена от здрава и издръжлива материя 600D, тази чанта предлага комбинация от функционалност и удобство.

С двоен цип и PEVA вътрешност, тази чанта осигурява добра изолация, която запазва вашите храни и напитки студени за по-дълго време, докато горният джоб с цип ви позволява да съхранявате по-малки предмети или аксесоари за пикника.

Презрамките с подсилване предоставят удобство и стабилност при носене на чантата, особено когато тя е пълна с тежки предмети. Включената отварачка за бутилки прави отварянето на напитки лесно и удобно по всяко време.

С капацитет до 15 литра, тази охладителна чанта предлага достатъчно пространство за съхранение на храна, напитки и други необходими аксесоари за вашето приключение.

С размери ø300 x 260 мм, тази чанта е компактна и лесна за пренасяне, дори когато е напълно заредена.

Подходяща за трансферен печат, тази чанта ви позволява да персонализирате своя продукт със собствен дизайн, лого или съобщение, което я прави идеална за подарък или за рекламни цели.

Наличност Следващо пристигане Количество
136 бр. -
927 бр. -
Цвят Количество  
Сподели:
Възможности за персонализиране
Трансферен печат
Горен джоб | 90 x 80
Лазерно гравиране
Предна част | 40 x 15
Тампонен печат
Предна част | 30 x 10
Лазерно гравиране
гръб | 30 x 10
Тампонен печат
гръб | 30 x 10
Още продукти
Какво казват за нас