PHILADEL. Охладителна чанта 15 L
98420
Син
Производител: Hiidea
Термо чанта от 600D, която може да се използва по 2 различни начина. Основно отделение с двойно затваряне и PEVA облицовка и подплатена вътрешност. Съдържа преден джоб с цип и регулируеми каишки с подсилване. Чантата е с вместимост до 15 л
Доставка 8 - 10 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
23.00 лв без ДДС
27.60 лв с ДДС
Допълнителна информация

Термо чантата от 600D е универсално и практично решение за съхранение на вашите хранителни продукти и напитки на оптимална температура по време на пътуване, пикник или разходка. Изработена от здрав и издръжлив полиестер с плътност 600D, тази чанта предлага надеждна защита и охлаждане на вашите продукти, като същевременно е удобна за носене.

Едно от ключовите предимства на тази чанта е, че може да се използва по два различни начина, като осигурява гъвкавост и удобство според вашите нужди.

Основното отделение разполага с двойно затваряне и е облицовано с PEVA, което осигурява оптимално запазване на температурата на съхраняваните продукти. Подплатената вътрешност увеличава изолацията и предпазва съдържанието от външни влияния.

Чантата разполага и с преден джоб с цип, който ви позволява да съхранявате допълнителни малки предмети или аксесоари, които искате да имате лесен достъп до тях.

С регулируемите каишки с подсилване, чантата осигурява удобно и стабилно носене, като ви позволява да настроите дължината им според вашите предпочитания.

С вместимост до 15 литра и размери 480 х 330 х 180 мм в сгънато състояние и 310 х 240 х 180 мм в разгънато, тази термо чанта предоставя достатъчно място за съхранение на големи количества храна и напитки за вашите приключения.

Чантата е подходяща за трансферен печат, който ви дава възможността да персонализирате чантата със свой дизайн, лого или съобщение. Така можете да я направите уникална и да я адаптирате към вашия стил или бранд.

Със своя удобен дизайн и висококачествени материали, термо чантата от 600D е идеалният аксесоар за вашите пътувания и открити приключения, като ви осигурява необходимата свежест и комфорт по време на пътуване.

Наличност Следващо пристигане Количество
932 бр. 08.08.2024 - 400
07.10.2024 - 200
3428 бр. -
Цвят Количество  
Сподели:
Възможности за персонализиране
Трансферен печат
гръб | 100 x 60
Трансферен печат
Горна част | 200 x 45
Трансферен печат
Джоб | 100 x 60
Още продукти
Какво казват за нас