Калъф
92157
300 - черно
Производител: Hiidea
Чанта за пътни документи. PVC. 2 вътрешни джоба
Доставка 8 - 10 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
1.64 лв без ДДС
1.97 лв с ДДС
Допълнителна информация

Тази чанта за пътни документи е изработена от висококачествен PVC материал, който осигурява издръжливост и защита на съдържанието. С два вътрешни джоба, тя предоставя удобен начин за съхранение и организация на различни видове документи като паспорти, билети, карти и други.

С нейните компактни размери от 103 х 217 мм, чантата е идеална за пътувания, като същевременно предлага достатъчно пространство за съхранение на необходимите документи. Благодарение на PVC материала, чантата е лесна за почистване и устойчива на влага, което я прави подходяща за всякакви условия на пътуване.

Стилният и функционален дизайн на чантата за пътни документи я прави идеален аксесоар за пътуващите, които ценят удобството и организацията на своите лични документи.

Благодарение на двата вътрешни джоба, чантата предлага възможност за разделение и сортиране на документите според техния тип или важност. Това помага за бърз и лесен достъп до необходимата информация, без да е необходимо търсене и претърсване на цялото съдържание.

С непромокаемите и устойчиви на износване качества на PVC материала, тази чанта осигурява защита на ценните документи от влага, прах и други външни фактори по време на пътуване. Тя е идеална за всеки, който се нуждае от надежно съхранение на важни документи по време на пътуване, бизнес срещи или ежедневно използване.

С компактните си размери и удобството на използване, тази чанта е неизменен аксесоар за всеки пътник, който цени организацията и сигурността на своите документи.

Наличност Следващо пристигане Количество
56 бр. -
50 бр. -
Цвят Количество  
Сподели:
Възможности за персонализиране
Ситопечат
Предна част | 70 x 60
Още продукти
Какво казват за нас